Haberler

Ziylan Perakende Akademisi açılıyor!

Published

on

Ziylan Grup, “bir dünya markası” olma hedefi doğrultusunda tüm Flo ve Polaris mağaza çalışanlarına yönelik akademi programı başlatıyor. Ziylan Perakende Akademisi; hedef odaklı, değerlerle uyumlu, yüksek hizmet kalitesini hedefleyen ve gelişimin sürekliliğini sağlayan programlarla, yüksek performans kültürüne sahip ekip üyeleri yetiştirmeyi amaçlıyor.

 

Ziylan Grup, hızla gelişen ve son derece yoğun bir rekabetin yaşandığı perakende sektöründe müşterilerine yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. Sektörün değişen dinamiklerini göz önünde bulunduran ve eğitimin her geçen gün artan öneminin farkında olan Ziylan Grup, Perakende Akademisi ile hem yeni nesil perakendecileri sektöre kazandırmayı hem de mevcut çalışanlarını geliştirmeyi planlıyor.. Ziylan Perakende Akademisi’nde; müşteri ilişkileri yönetimi, görsel mağazacılık, satış yönetimi, satışın matematiği ve yönetim becerileri gibi oldukça geniş konuları içeren bir eğitim programı uygulanacak.

Eğitimler tüm mağaza çalışanlarına yönelik olacak

20-21 Ağustos 2013 tarihlerinde başlayacak olan akademi programı ile Ziylan Grup; Arel Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve İstanbul Şehir Üniversitesi başta olmak üzere Marmara Bölgesi üniversiteleri ile iş birliği yaparak çalışanlarına nitelikli bir program sunacak. Flo ve Polaris mağaza çalışanlarına yönelik olarak düzenlenecek olan akademi projesi, bölgesel olarak tüm Türkiye’de iş birliği sağlanacak çeşitli üniversitelerle devam edecek.

Akademik eğitimle saha eğitimleri birlikte yürütülecek

Öncelikle yönetici ve satış ekipleri için belirlenen iki ayrı program ile başlayacak eğitimler, daha sonra ihtiyaçlara göre belirlenecek farklı programlar ile devam edecek. Her program 4’er saatlik 3 modül sonunda tamamlanacak. Çalışanlar, eğitimin sonunda üniversite ortamında yapılacak sınav sonrasında katılım sertifikası almaya hak kazanacaklar. Ayrıca her 4 saatlik eğitim modülünden sonra sahada geçirilecek ortalama 30 günlük süreçte, eğitimde anlatılan konular pekiştirilecek.

2014 yılında ise Ziylan Perakende Akademisi‘nde, Ziylan Genel Müdürlük çalışanlarına yönelik eğitim programlarının da organize edilmesi planlanıyor.

 

FLO Hakkında

2001 yılında Ziylan Grup içerisinde kurulan FLO, Türkiye’de ayakkabı marketi sisteminin öncülüğünü yapan bir mağazacılık sistemidir. FLO, müşterilerine dünya modasını en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sunmayı amaçlamaktadır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version