ENERJI

Yingli Solar en yeni panelleri ve projeleriyle ICCI 2014’te

Published

on

Yingli Solar Türkiye, ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’na katılarak son teknoloji ürünü güneş panelleri ile global ve Türkiye çapındaki projelerinden örnekleri sergileyecek.

Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç

Son iki yıldır global güneş paneli pazarında liderliği elinden bırakmayan, dünyada 20 bölgesel ülke ofisinde, 18 binden fazla çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 7 GW’tan fazla kurulu parkı ve 2.5 GW üretim kapasitesiyle faaliyet gösteren dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar, üçüncü kez ICCI’da yerini alıyor. 24-26 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda, Yingli Solar 9. Salon’daki kurduğu geniş teşhir alanında son teknoloji ürünü Panda ve YGE serisi güneş panellerini sergileyecek.

“Yoğun bir ilgi bekliyoruz”

ICCI 2014 organizasyonunun kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu belirten Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç şöyle konuştu:

“ICCI, 20. yılını dolduran, önemi ve etkisi uluslararası çapta kabul gören bir organizasyon,  enerji sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren bir buluşma platformu. Geçen iki yılda, gerek standımızla gerek gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle oldukça verimli bir katılım gerçekleştirdik, çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu yıl da standımızda sergileyeceğimiz güneş paneli ve projelerimize ziyaretçilerin önceki yıllarda olduğu gibi büyük ilgi göstereceğini düşünüyoruz.”

Sizi güneş enerjisiyle tanıştıralım

Uğur Kılıç şöyle devam etti: “Güneş enerjisi alanında Türkiye’de son bir yılda çok önemli gelişmeler yaşandı ve her geçen gün yeni güneş enerjisi yatırımları gerçekleşmeye başladı. Yingli Solar olarak biz de Türkiye’nin güneş enerjisi alanındaki yüksek potansiyeline inanıyoruz ve yatırımcıları güneş enerjisiyle tanışmaya çağırıyoruz. Yingli Solar’ın global ölçekteki rekabet avantajı, kalitesi ve tecrübesiyle güneş enerjisine yatırım yapacak kurumlara önemli katma değer yaratacağımız projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. ICCI boyunca ülkemizin enerji sektörünü büyütecek, yenilenebilir enerjinin toplam kurulu gücümüz içerisindeki payını yukarılara taşıyacak projeleri gerçekleştirecek işbirliği yapacağımız kurumlarla buluşmayı istiyoruz.”

Uğur Kılıç, ICCI 2014’te güneş enerjisine yatırım yapmak isteyen kurumların yöneticilerini, tanışmak ve yeni projeler üzerinde fikir paylaşımında bulunmak üzere Salon 9 / I-104 No’da bulunan stantlarına beklediklerini de sözlerine ekledi.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version