Etkinlikler & Fuarlar

Yeni yıl gecesinde Conrad Istanbul’dan alternatif kutlamalar

Published

on

Yeni yıl gecesinde Conrad Istanbul da misafirlerine ayrıcalıklı kutlama alternatifleri sunuyor. Şehrin en ihtişamlı salonlarından biri olan Conrad Balo Salonu’nda misafirler, kanepe ve şarap ikramlarının yapılacağı kokteylle karşılanacak. Gece boyunca eskilerden günümüze sevilen tüm yerli ve yabancı parçaları seslendirecek canlı orkestra eşliğinde 6 çeşitten oluşan eşsiz set menü ve limitsiz yerli içki dahil yılbaşı balosu kişi başı 375 TL’ye sunuluyor. Ayrıca çocuklar için palyaço gösterileri, çeşitli aktiviteler, özel bakıcı ve uyku odası hizmeti gala yemeğine katılan konuklarımız için ücretsiz olarak sunulacak. Tarihi Yarımada ve Boğaz’ın panoramik manzarası ile otelin 14. katında yer alan Summit Bar’da sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek canlı DJ performansı, limitsiz yerli içki ve açık büfeden oluşan Yeni Yıl Partisi’nin fiyatı ise kişi başı 250 TL.

Ayrıca, Conrad Istanbul, Noel gecesi de misafirlerini ağırlıyor. 24 Aralık akşamı Monet Restaurant’ta sunulacak olan canlı piyano eşliğindeki Noel Yemeğinde açık büfe lezzetler bir adet köpüklü şarap dahil kişi başı 115 TL’ye sunuluyor.

 

Hilton İstanbul Bosphorus Terrace Restaurant, görkemli açık büfe; Boğaz manzarası ce canlı müzik eşliğinde limitsiz yerli içki dahil kişi başı 295 TL’ye rahat ve keyifli bir yılbaşı geçirmek isteyenler için ideal. Misafirlerin şampanya kokteylleri ve leziz kanepelerin ikramıyla karşılanacağı Balo Salonu’nda düzenlenecek olan “Yılbaşı Gala Yemeği”nde ise 6 çeşitten oluşan özel gurme menü, özel orkestra ve limitsiz yerli içki dahil kişi başı  395 TL’ye sunuluyor. Ayrıca farklı lezzetlerden hoşlananlar için İstanbul’un en en iyi Lübnan restaurantı ‘’Al Bushra’’ restaurant, kışkırtıcı renkleri ve kokularıyla, enfes meze ve et çeşitleri eşliğinde Lübnan mutfağının karakteristik lezzetlerini 9.katta Boğaz manzarası eşliğinde sunacak. Limitsiz içeceklerin dahil olduğu özel Lübnan menüsü kişi başı 300 TL.

 

Hilton İstanbul çocukları da unutmayarak onlara özel bir parti düzenleyecek. Kişi başı 85 TL’ye palyaço gösterileri, yüz boyama aktiviteleri, animasyonlu videolar ve lezzetli yiyeceklerden oluşan açık büfenin sunulduğu “Çocuklara Özel Parti”de özel bakıcı eşliğinde uyku odası da bulunuyor.

 

Yeni yılın ilk gününde ise konaklayan misafirlerimizi saatlerine kadar sürecek eğlencenin ardından Bosphorus Terrace Restaurant’ta Yeni Yıl Brunch‘ı kişi başı KDV dahil 95 TL.

 

Ayrıca 24 Aralık’da Bosphorus Terrace Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde enfes lezzetlerden oluşan açık büfe lezzetleri, kişi başı 95 TL’ye sunulurken, 4 çeşitten oluşan set menü 135 TL. 25 Aralık Noel Günü’nde ise nefis Noel Brunch’ında kişi başı 95TL’ye Noel dekoru ve klasik canlı müzik eşliğinde keyifli bir brunch misafirlerini bekliyor. Noel’in ertesi günü ise yine enfes bir brunch sizleri Bosphorus Terrace Restaurant’ta kişi başı 95 TL’ye sunulacak.

 

Panoramik Boğaz manzarası eşliğinde ve gecenin ışıltılarıyla yeni yılı Hilton ParkSA Cloud 7 Restaurant‘ta karşılamaya ne dersiniz? Canlı müzik eşliğinde açık büfe enfes lezzetler kişi başı 335 TL. Ayrıca 0-6 yaş ücretsiz ve 6-12 yaş arası %50 indirimli olarak sunulacak. Tamamen yenilenen Cloud 7 Terrace ise özel ısıtıcılarla yıldızların altında ve Boğaz’ın tüm görkemiyle yeni yılı karşılamak isteyenler için zengin içki menüsüyle barı, çorba servisi ve atıştırmalıklarla ideal mekan alternatiflerinizden. Yeni yılı dostlarınız ve sevdiklerinizle özel bir parti ile karşılamak istiyorsanız Executive Lounge bu akşam için size özel sunulacak.

 

Ayrıca Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde 750 TL+KDV’den başlayan fiyatlarla 2 kişilik konaklama, yılbaşı gecesi yemeği ve yeni yıl brunch’ı dahil yılbaşı özel konaklama paketleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Hilton İstanbul    : 0212 315 6000

Conrad İstanbul : 0 212 310 2525

Hilton ParkSA    : 0212 310 1200

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version