Haberler

Yatağınız Penelope’ye emanet

Published

on

Yastık ve yorgan denilince ilk akla gelen marka Penelope, yatak koruyucu ailesi ile hem yataklarınızın ömrünü uzatıyor hem de uyku konforunu bir üst noktaya taşıyor…

Türkiye’nin ilk yastık ve yorgan markası Penelope, yalnızca sizi değil yatağınızı da düşünüyor. Penelope ürettiği alez, yatak koruyucuları ve petleri ile yatağınızın ve yastıklarınızın ömrünü uzatıyor.

Kaliteli Macar kaz tüyü ile uyku konforunuza ayrı bir yumuşaklık getiren Penelope Kaz Tüyü Alez, lastik bantları ile yatağınızı sımsıkı sarıyor. Yüzde 30 gıdık, yüzde 70 sırt tüyünden üretilen Penelope Kaz Tüyü Alez kullanıcılarına huzurlu bir uyku vaat ediyor.

Sağlıklı uyku dostu Penelope’nin koruyucu ailesinin diğer bir üyesi olan Penelope Kaz Tüyü Yatak Koruyucu ise kareli özel dikişi ve iç panelleri ile yatağınıza homojen olarak dağılıyor. Yüzde 30 gıdık yüzde 70 sırt tüyünden üretilen Kaz Tüyü Yatak Koruyucu, kolay temizlenen yapısı ile hijyenik bir ortam sağlıyor. Penelope yatak koruyucu ailesinin son üyesi olan 25 cm’lik ek payı ile yatağı mükemmel şekilde saran Mikro Elyaf Alez ise toplanma riski olmadan sağlıklı bir uyku uyumanızı mümkün kılıyor.  

Ön yüzü microplush kumaş, arka yüzü sıvı geçirmez PU kaplanan Soffia Sıvı Geçirmez Alez, özellikle bebekler, çocuklar ve hastaların ihtiyaçlarını karşılıyor. Yoğun gece terlemesi yaşayanlar ve visco yatak kullananlara rahat bir uyku sağlayan, nefes alabilen ve sıvı geçirmez PU Membran kaplı Soffia Alez, bakteri ve toz mite üreme riskini minimize ediyor. Özel körüğü ile yatağı sararak microelyaf dolgusu sayesinde yumuşaklık sağlayan Terapia Microelyaf Alez konforun ta kendisi oluyor.

Uyku Pedi konusunda da iddiasını ortaya koyan Penelope; Piume Classic Uyku Pedi ile vücudunuza destek yatağınıza da ekstra yumuşaklık ve konfor sağlıyor. Penelope’nin diğer bir ürünü  Piume Pro Yatak Pedi ise profesyonel uyku konforu ile kaz tüyünün rahatlığını yatağınıza taşıyor.

Yastıklarınızı da koruyor… 

Maya Tekstil’in eşsiz markası Penelope, yalnızca yatağınızı değil yastıklarınızı da koruma altına alıyor. Penelope uzun yıllar sağlıkla kullanacağınız özel yastık koruyucularıyla uyku keyfini taçlandırıyor. Yüzde 100 pamuklu kumaşa sahip kılıfı ve yüzde 90 gıdık, yüzde 10 sırt tüyünden üretilen dolgusu ile Penelope Kaz Tüyü Yastık Alezi yastığınızın konforuna konfor katıyor. Terapia Mikro Elyaf Yastık Koruyucu ise yıkanabilir fermuarlı yapısı ve sıcacık mikro elyaf yapısı ile sağlıklı bir ortam sağlıyor.

Outlast Yastık Alezi; Outlast teknolojisi ısı dengesini korumak için vücut ısısı yükseldiğinde fazla ısıyı emerek terlemeyi azaltıyor. Vücut ısısı düştüğünde, vücudun ihtiyaç duyduğu sıcaklığı geri veren Outlast, sabit bir iklim oluşturuyor. Özel apreli sık dokunmuş kumaşı sayesinde toz mite’ına karşı doğal bir koruma oluşturan Penelope  Nomite Yastık Alezi, bakteri barındırmıyor. Yüzde 100 pamuktan üretilen Nomite, yastığınızın ömrünü de uzatıyor.

Maya Tekstil’in en büyük markası Penelope’nin uyku ürünleri, mağazaları ve satış noktaları hakkında daha fazla bilgi için www.mayatekstil.comwww.pnlp.com internet adresini ziyaret edilebilir ya da (216) 561 20 02numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version