Haberler

Winterthur’u bünyesine katan 3M hedef yükseltti

Published

on

 

450 milyon dolara bünyesine kattığı Winterthur ile gücünü daha da artıran 3M Aşındırıcı Sistemler Birimi, hem dünya çapında hem de Türkiye’de aşındırıcılar pazarının önde gelenleri arasında yer alıyor.

İnovatif çözümleriyle hayatı iyileştiren ve pek çok ilke imza atan 3M, Aşındırıcı Sistemler Birimi’nin sektördeki gücünü daha da artırmak için Winterthur Technology Group’u satın aldı.

Endüstriyel yüzey işlemelerine yönelik ürünler sunan 3M Aşındırıcı Sistemleri, farklı ölçeklerdeki sanayi tesislerinin, faaliyet alanları ne olursa olsun tüm aşındırıcı ihtiyaçlarını inovatif çözümleriyle karşılıyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aşındırıcılar pazarının önde gelenleri arasında yer alan 3M Aşındırıcı Sistemler Birimi, 450 milyon dolar karşılığında bünyesine kattığı Winterthur ile satış ve satış sonrası destek alanında gücünü daha da artırıyor. Dünyanın en önde gelen hassas aşındırma teknolojisi şirketlerinden biri olan Winterthur’ın ürünleri otomotiv, türbin, imalat makinesi ve çelik sektörlerinde kullanılıyor ve Winterthur, Wendt, Rappold ve SlipNaxos markalarıyla piyasaya sunuluyor.

“Sürdürülebilir büyümemizi hızlandıracak”

3M’in Aşındırıcı Sistemlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Holmes satın alma işlemiyle ilgili görüşlerini “Winterthur’u bünyemize katarak mevcut ürün grubumuzu geliştirmiş olduk, bu sayede sektörün aşındırma ihtiyaçlarını karşılamak için daha da geniş yelpazede çözümler sunabiliyoruz.” sözleriyle açıkladı. Winterthur’un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Edgar Rappold ise “3M’in, Winterthur’un sürdürülebilir büyümesi için ideal bir stratejik partner olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version