Haberler

Wacom Türkiye pazarındaki varlığını güçlendiriyor

Published

on

Yeni mobil, tablet ve styli ürünleri serisi Türkiye pazarına sunulacak.

Yaratıcı profesyonellere, tüketicilere ve bu yıl CeBIT Istanbul’daki ticari çözümlere yepyeni ürün portfolyosunu sunan Wacom, Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirecek. Bu; EMEA bölgesindeki en hızlı büyüyen pazarlardan birinde, Wacom interaktif kalem ekran ve tabletler, dijital kalemler ve imza çözümleri hakkındaki farkındalığı arttırmak için atılan bir diğer adım.

Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgeleri Genel Satış Müdürü Alexander Maliyenko konuyla ilgili, “Türkiye teknoloji pazarının geçmiş yıllardaki büyüme oranına baktığımızda ve büyük potansiyelin farkına vardığımızda, Türkiye’nin var olmak için önemli bir yer olduğunu görüyoruz. Bu gerçeğin altını daha da çizmek için, CeBIT esnasında yeni ürün ve inovasyonlarımızı birinci elden Türkiye medyasına sunmak istedik” açıklamasında bulunuyor.

2013’te 30. yılını kutlayan Wacom, pazara neredeyse tam bir profesyonel ve tüketici ürünleri serisi getirdi. Wacom, Windows 8 işletimli Cintiq Companion ve Android temelli Cintiq Companion Hybrid ürünlerini piyasaya sürerek bilgisayar ticaretine de girmiş oldu. Yeni Intuous Creative Stylus, baskı hassasiyeti ile birlikte iPad 3, iPad Retina ve iPad Mini’de kullanılmak üzere profesyonel çizim aleti sunuyor. Wacom aynı zamanda tüm Intuos grafik tabletleri serisini ve Bamboo Styli ürün ailesini yeniden tasarladı ve geliştirdi. Bunun yanı sıra Bamboo Pad; Windows 7, Windows 8 ve Mac OS işletim sistemli masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için çoklu dokunuş ve kalem girişi sunuyor. CeBIT Istanbul tüm bu yeni ürünleri Türkiye halkına sunmak için ilk fırsatı oluşturuyor. Wacom, CeBIT sergisinde 4. salon C8-08 (SoftPro) standında yer alacak.

Alexander Maliyenko, “Tüm ticari alanlarda sunmak üzere bu kadar çok yeni ürüne sahipken, Türkiye’de de pek çok yeni müşterinin dikkatini çekeceğimizi ve partner ağımızı genişleteceğimizi umuyoruz” diyor.” Wacom’un yeni Kanal Geliştirme Yöneticisi olarak Pınar Delipınar’ı görevlendiren Japon şirket, bölgenin hızla gelişen bir pazar olmasının getirdiği önemin farkında olduğunu açıkça gösteriyor. Maliyenko, “Pınar Delipınar’ın desteğiyle, Türkiye pazarına girmeye ve ticari büyümemizi devam ettireceğimize ikna olduk” açıklamasında bulunuyor.

Wacom hakkında

1983 yılında kurulan Wacom, Japonya merkezli (Tokyo Menkul kıymetler Borsası 6727), 150’den fazla ülkede pazarlama ve dağıtım destek ağına sahip olan dünya çapında iştiraklere ve bağlı ofislere sahip olan global bir şirkettir. Wacom’un vizyonu, insanları ve teknolojiyi doğal bir ara yüz ile bir araya getirmektir ve tablet ve etkileşimli görüntüler konusunda kalem uçları ve dijital imza kaydetme ve işleme çözümleri sayesinde, dünyanın önde gelen üreticilerindendir. Wacom sezgisel giriş aygıtları konusunda ileri teknolojileri ile en heyecan verici dijital sanat, film, özel efektler, moda ve dünya çapındaki bazı tasarımlarda kullanılan kendi kişiliklerini ifade etmek için ara yüz teknolojisinin avantajlarını iş ve ev kullanıcılarına sağlamaktadır.

Dünya genelinde milyonlarca insan, akıllı telefonları, tabletleri ya da masaüstü bilgisayarları çalıştırmak ve bireysel yaratıcılıklarını değerlendirmek için kablosuz, pilsiz, basınca duyarlı dijital kalem teknolojisini kullanmaktadır.  Şirket ayrıca artan pazara hizmet veren diğer önde gelen OEM üreticilerine de çözüm desteği vermektedir. Wacom’un Wacom bilişim teknolojilerini hissediyor dedikleri, arayüzü teknolojisi, tüm stratejik ortaklarına entegreli çözüm olarak da sunulmaktadır. Tablet bilgisayar üreticilerinin çoğu, şirketin üstün arabirim deneyimini ve gelişmiş marka özelliğini güvenerek kullanmaktadır.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için Wacom Europe’a bakınız http://www.wacom.com

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version