Haberler

Wacom ile çiz, kazan!

Published

on

Tablet ve dijital kalem konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden Wacom, “İstanbul Design Week 2013”de çizim yarışması düzenliyor.

 

Günümüzde yaratıcı profesyoneller; stüdyolar, müşteri ofisleri, ortak toplantı alanları, kafeler, uçaklar, trenler gibi çeşitli ortamlarda yaratıcılıklarını ortaya koyabilmelerine olanak sağlayan yüksek performanslı donanım ve yazılıma ihtiyaç duyuyorlar.  Wacom’un sunmuş olduğu tablet ürünleri, ister stüdyo ortamında olsun isterse hareket halinde olsun, üretken sanat ve tasarım çalışmaları için gerekli her şeyi sunarak yaratıcı serbestiyi destekliyor.

27 Kasım – 01 Aralık 2013 tarihleri arasında Maçka Küçük Çiftlik Park’ta düzenlenecek “İstanbul Design Week 2013” ziyaretçileri, etkinlik kapsamında yer alacak Wacom standını ziyaret ederek, sergilenecek Wacom tabletlerini deneyebilecekler. Hatta yaratıcı profesyoneller ziyaretleri esnasında, uzun çalışma saatlerini dengeleyebilmeleri için ihtiyaç duydukları konfor ve ergonomiyi sağlayan ve İstanbul Design Week’de sergilenecek olan Wacom ürünleri ile çizdikleri dizaynlarla yarışmaya katılabilecekler.

Yarışmaya katılanların çizimler, Wacom’un uluslararası tasarım profesyonellerinden oluşacak bir jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye girenler aşağıdaki Wacom ödüllerini kazanacaklar:

Birincilik Ödülü:          Cintiq Companion Hybrid

İkincilik Ödülü:            Intuos Pro M

Üçüncülük Ödülü:      Intuos Creative Stylus

 

Ödül kazanan tasarımlar, 31 Aralık 2013 tarihine kadar açıklanacak.

 

###

Wacom Hakkında

1983 yılında kurulan Wacom, Japonya merkezli (Tokyo Menkul kıymetler Borsası 6727), 150’den fazla ülkede pazarlama ve dağıtım destek ağına sahip olan dünya çapında iştiraklere ve bağlı ofislere sahip olan global bir şirkettir. Wacom’un vizyonu, insanları ve teknolojiyi doğal bir ara yüz ile bir araya getirmektir ve tablet ve etkileşimli görüntüler konusunda kalem uçları ve dijital imza kaydetme ve işleme çözümleri sayesinde, dünyanın önde gelen üreticilerindendir. Wacom sezgisel giriş aygıtları konusunda ileri teknolojileri ile en heyecan verici dijital sanat, film, özel efektler, moda ve dünya çapındaki bazı tasarımlarda kullanılan kendi kişiliklerini ifade etmek için ara yüz teknolojisinin avantajlarını iş ve ev kullanıcılarına sağlamaktadır.

Dünya genelinde milyonlarca insan, akıllı telefonları, tabletleri ya da masaüstü bilgisayarları çalıştırmak ve bireysel yaratıcılıklarını değerlendirmek için kablosuz, pilsiz, basınca duyarlı dijital kalem teknolojisini kullanmaktadır.  Şirket ayrıca artan pazara hizmet veren diğer önde gelen OEM üreticilerine de çözüm desteği vermektedir. Wacom’un, “Wacom Bilişim Teknolojilerini Hissediyor” denilen arayüzü teknolojisi, tüm stratejik ortaklarına entegre çözüm olarak da sunulmaktadır. Tablet bilgisayar üreticilerinin çoğu, şirketin üstün arabirim deneyimini ve gelişmiş marka özelliğini güvenerek kullanmaktadır.

Wacom ürünleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için Wacom Europe’a bakınız http://www.wacom.com

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version