Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen gruplarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2013’e üç markası ile katılıyor. 

Vefa, Yapı Endüstri Merkezi tarafından 24–28 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda, Vekon, Steelife ve Prenta markaları ile yerini alıyor. Fuarın Açık Alanındaki 128 metrekarelik stantta Vekon ve Steelife markaları ile yer alan Vefa, ziyaretçilerine 2013 yılındaki yeniliklerini ve hedeflerini anlatacak. Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler ünitelerin üretimine, sektöründe bir ilke imza atarak kiralama, ikinci el, montaj, demontaj ve lojistik hizmetlerini de ekleyen Vefa’nın yeni markası Prenta ise Salon 11 B’de ziyaretçilerini ağırlayacak. Prenta, fuar ziyaretçiler ile geniş kapsamlı hizmetlerini ve benzersiz yeniliklerini paylaşacak.

24 Nisan’da kapılarını açacak olan fuarda Vefa’nın üç ayrı markasındaki yenilikleri yakından görme fırsatı bulabileceksiniz.

 

Tarih: 24 Nisan 2013

Saat: 10.00

Standlar:

Vekon (Açık Alan-201)

Steelife (Açık Alan-201)

Prenta (Salon 11/B – 602)

Yer: TÜYAP Fuar Merkezi

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

Dünya plastik endüstrisi 30. kez TÜYAP’ta buluşuyor

Plastik endüstrisinin bölgedeki en önemli fuarı olan Plast Eurasia İstanbul, 30’uncu yılında…

Artkim Fuarcılık 25-27 Kasım’da dünya kimya sektörünü İstanbul’da bir araya getiriyor

Düzenlediği fuarlarla kimya sektörüne uzun yıllardır yön veren Artkim Fuarcılık, aynı anda…

ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’den doğal gaz zammı açıklaması

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı…

Sabancı Holding Çimento Grubu şirketleri İSO 500 başarısını bu yıl da tekrarladı

 İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen 2012 yılı “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi…