İkinci el online araç alım-satım platformu VavaCars, üst düzey yönetici kadrosunu  güçlendirmeye devam ediyor. VavaCars’ın yeni Finans Grubu Başkanı Cem Yıldız oldu.

İkinci el online araç alım-satım platformu VavaCars’ta bir üst düzey atama daha gerçekleşti. VavaCars’ın Finans Grubu Başkanlığı (CFO-Chief Financial Officer) görevine sektörün önemli ismi Cem Yıldız getirildi.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Cem Yıldız, 2003 yılında profesyonel iş yaşamına uluslararası denetim ve danışmanlık hizmetleri firması Ernst &Young’da vergi denetçisi olarak başladı. 2005 yılında Inteltek şirketinde finans departmanında çalışan Yıldız, buradaki görevinin ardından 2010 yılında Danone firmasında finansal raporlama müdürlüğünü üstlendi. 2011 yılında PepsiCo’ya geçen Yıldız, yurtiçi ve yurtdışında çeşitli pozisyonlarda yaklaşık 9 yıl görev aldı. Cem Yıldız, VavaCars’a katılmadan önce iki yıldır Red Bull’un CFO pozisyonunda görev yapıyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

Turgay Varol , Securitas Türkiye Marmara Anadolu Bölge Müdürü Oldu

Securitas Türkiye Marmara Anadolu Bölge Müdürlüğü görevine Turgay Varol getirildi. Varol aynı…

Securitas Türkiye Satın Alma Müdürlüğü’ne Cem Samanlı getirildi

Güvenlikte bilgi lideri Securitas Türkiye’nin Satın Alma Müdürlüğü görevine Cem Samanlı getirildi.…

Burgan Bank’ta atama

Burgan Bank, sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katarak insan kaynakları kadrosunu her geçen…

İşte ayın en çok konuşulanları

Medya takip kurumu Ajans Press, medyada en çok konuşulan haber başlıklarını çıkardı.…