Haberler

Üniversite hazırlığın liderleri Konyaaltı Kitap Fuarı’nda

Published

on

 

Türkiye’nin en çok tercih edilen sınav hazırlık yayınlarını bünyesinde bulunduran Sürat Basım Yayın A.Ş., değişen sınav sistemlerine uyum sağlayan en yeni ürünlerini 4. Konyaaltı Kitap Fuarı’nda sergiliyor

 

 

Türkiye’nin en çok bilinen ve tercih edilen Sürat Basım Yayın A.Ş.’nin sınavlara hazırlık yayınları bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluşuyor

 

16-25 Eylül 2013 tarihleri arasında Antalyalı kitap okurlarıyla buluşacak. Antalya Cam Piramit’te gerçekleşen fuardaki Sürat Basım Yayın AŞ standı büyük ilgi görüyor.

 

Türkiye’den her yıl olduğu gibi bu yıl da sınav sistemlerinde değişiklikler ve yeni gelişmeler oldu. Sürat Basım-Yayın A.Ş.’nin lider sınav yayınları bu yıl da en hızlı şekilde yapılan değişikliklere uyum sağlayarak, yeni ürünler geliştirdi.

 

Yeni hizmet ve ürünlerle sınava hazırlananların kalbinde bir kez daha taht kurmaya hazırlanan Sürat Basım-Yayın A.Ş. bünyesinde Güvender Yayınları, FEM Yayınları, Zirve Yayınları, Maltepe Yayınları, Anafen Yayınları, Sürat Üniversite Yayınları, Körfez Yayınları gibi sınava hazırlanan her öğrencinin tercih ettiği markalar bulunuyor.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version