Haberler

Ulusal kalıpçılık zirvesi’nin 10.’su yapıldı

Published

on

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB)’un 10’cusunu düzenlediği zirve, 

voestalpine eifeler markasının da   sponsorluğunda  TOSB(Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde) bulunan Workinn Otel’de gerçekleştirildi.

Sektör temsilcilerinin de katıldığı, kalıpçılık sektöründeki gelişmelerin, sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı 10’uncu UKUB Zirvesi’nin ana teması ‘’Yeni normal, Yeni İş Modelleri’’ oldu.

10’uncu Ulusal Kalıpçılık Zirvesi’nin sponsorlarından eifeler markasının da içinde bulunduğu voestalpine Grubu’nun Genel Müdürü Ozan Alkış zirveyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ozan Alkış; ‘’UKUB, yaklaşık 19 yıldır Türkiye kalıpçılık endüstrisine hizmet veren tüm kurumları, yurt içi ve yurt dışında temsil eden ilk ve tek kuruluş. Bu platform bizim grubumuz için son derece önemli bir platform. Bu nedenle eifeler markamızı ilk kez bu platformda tanıtmamız, Ulusal Kalıp Üreticilerine vermiş olduğumuz değerin bir göstergesidir’’ dedi.

Ozan Alkış, Voestalpine Grubu’nun markaları Uddeholm, Böhler ve Buderus,Eschmann  olarak Türkiye’de yıllardır kalıpçılık endüstrisine hizmet verdiklerini belirterek ‘’Uzman kadrolarımız sayesinde hem teknik bilgi ve birikimimiz  hem de global anlamda çelik pazarındaki güçlü yerimizle Dünyada yüzyıllardır hizmet verdiğimiz sanayiye  ülkemizde de son  24 yıldır çelik tedariği, 19 yıldır ısıl işlem hizmetimizle ülkemiz sanayisine  değer katıyoruz. Ayrıca global markalarımızdan olan eifeler markamız ile birlikte kalıpçılık sektörüne çelik, ısıl işlem, desen ve PVD kaplama hizmeti veren Türkiye’ deki ilk ve tek firma olmanın   haklı gururunu yaşıyoruz ‘’ dedi.

Alkış, UKUB’un Türkiye kalıpçılık endüstrisine katkılarını her zaman devam ettireceğine inandıklarını kaydederek, voestalpine olarak, eifeler ve diğer tüm markalarıyla hem ürün hem de hizmet desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version