ENERJI

Ufo atletizme de enerji veriyor

Published

on

UFO, uzun yıllar boyunca profesyonel iş hayatının yanında başarılı spor kariyerini de yöneten, ülkemizi maraton alanında başarıyla temsil eden Mustafa Saka’ya RunFire Cappadocia Ultra Maratonu için sponsor oldu.

20-27 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek ultra maratonda Mustafa Saka, enerjisini UFO’dan alarak zorlu koşullara karşı koyacak. Toplamda 245 km’lik mesafeyi 6 günde geçecek olan Saka, UFO desteği ile başarıya koşacak.

Profesyonel iş hayatında, kendi firmasının dışında, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde de yönetim danışmanı olarak görev alan Mustafa Saka, koşuya başladığı 1987 yılından beri 20’ye yakın maratonda yer aldı. Ultra maratonlar konusunda da tecrübeli olan Saka, iş yaşamındaki felsefesini parkurda da sürdürebilen nadir sporculardan.  Saka, sporcu kimliğinden yola çıkarak öğrendiği hayatta doğru mücadele etmenin yollarını iş dünyasındaki başarı anahtarları olarak gösteriyor.

Patika ve dağ parkurlarında gerçekleştirilecek Cappadocia Ultra Maratonu’na UFO desteği ile hazırlanan Saka, çöl sıcağında 240 kilometreyi aşan zorlu şartlara, dayanıklı ürünleriyle sorunsuz kullanım vaat eden UFO’nun desteği ile karşı koyacak.  Yenilenebilir enerji kaynakları ile doğa dostu teknolojiyi tüketicisi ile buluşturan UFO, sporun destekçisi olmaya devam edecek.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version