Etkinlikler & Fuarlar

Türkiye’nin tek bina sistemleri fuarı “Best13” açılıyor

Published

on

Türkiye’de bina elektrik, elektronik, mekanik ve kontrol sistemleri alanındaki tüm sektörleri bir araya getiren “ilk ve tek fuar” olan BEST13, 26-29 Eylül tarihleri arasında sektörün tüm bileşenlerini ve uzmanlarını 2. kez aynı çatı altında topluyor. Akıllı, çevreci ve teknolojik binaları oluşturan sektörlerin yanı sıra  “akıllı şehirler” konseptinin de ele alınacağı fuar 26 Eylül Perşembe günü CNR Expo 1 Hall’de kapılarını açıyor.

Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi’nde 66’nın üzerinde standın kurulacağı fuarda, çocukları elektrik çarpmasına karşı koruyarak eşsiz bir güvenlik sağlayan “patentli GSS teknolojisi”nden uzun ömürlü ve büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatmalarakadar birçok ürün ve sistem yer alacak. Ayrıca ev ve otel odası konseptinde tasarlanmış olan stantlarda binalarda enerji verimliliği sağlayan birçok çözüm sergilenecek.

Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem ve Pendik Belediye Başkanı Sayın Dr. Kenan Şahin’in açılışını gerçekleştireceği fuarda akıllı belediye binalarına dair en son teknolojiler de İstanbul Teknik Üniversitesi profesörlerinden ve aynı zamanda Temiz Enerji Vakfı Üst Kurul Üyesi  Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu’nun moderatörlüğünü yapacağı   “Akıllı Belediye Uygulamaları” panelinde belediye başkanları tarafından anlatılacak.

Sektörün önde gelen firmalarının en son ürünleri ve teknolojileri sergileyecekleri BEST13 Fuarı’nın 26 Eylül 2013 Perşembe günü CNR’da saat 11.00’da yapılacak açılışında siz değerli basın mensuplarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız…

Tarih: 26 Eylül 2013 Perşembe

Saat: 11.00

Yer: CNR 1. HALL Yeşilköy

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version