Haberler

Türkiye Finans’a Yurtdışından 6 Ödül

Published

on

 

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans’ın 2013 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi – LACP (League of American Communications Professionals) tarafından düzenlenen alanının en prestijli yarışmalarından 2013 Vision Awards’da altı farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Türkiye Finans, halkla ilişkiler sektöründe profesyoneller arasında sınıfının en iyisini belirlemek amacıyla 2001 yılında kurulan LACP tarafından düzenlenen 2013 Vision Awards ödül töreninde altı ödül birden kazandı. Tayburn çözüm ortaklığıyla hazırlanan ve Türkiye Finans’ın paydaşlarıyla kurduğu proaktif, şeffaf ve güvene dayalı ilişkiyi simgeleyen 2013 Faaliyet Raporu uluslararası platformlarda “en iyi”ler arasına girdi. Sade bir içeriğe sahip olan ve özgün tasarımıyla dikkat çeken Türkiye Finans’ın Faaliyet Raporu finansal verileri içermesinin yanı sıra insana, topluma, çevreye ve sürdürülebilirliğe verilen önemi de yansıtıyor.

2013 Faaliyet Raporu ile Türkiye Finans; Ticari Banka Faaliyet Raporları kategorisinde Altın Ödül ve En İyi Faaliyet Raporu – Mali Bilgilerin Sunumu Kategorisinde Bronz Ödülün yanı sıra, “Türkiye’nin En İyi 20 Faaliyet Raporu’ndan biri”, “Dünyanın En İyi 100 Faaliyet Raporu’ndan biri” (88.), “Avrupa, Orta Asya, Afrika Bölgesinin En İyi 80 Faaliyet Raporu’ndan biri”(30.) ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca, 2013 İnteraktif (Web) Faaliyet Raporu ile Faaliyet Raporları Genel kategorisinde Altın Ödül’e de layık görülen Türkiye Finans toplam altı ödül kazandı.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk konuyla ilgili, “2013 Faaliyet Raporumuzun 2013 Vision Awards’dan 6 farklı dalda ödül kazanması bizi çok mutlu etti. Daha geçtiğimiz günlerde “Global Banking&Finance Review” tarafından da 4 farklı kategoride ödül aldık. Başarılarımızın uluslararası alanda takdir gördüğünü görmek bizim çalışma azmimizi daha da artırıyor. Bu değerli ödüller için tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. Bu ve benzeri başarılar yalnızca aynı idealler peşinde hep beraber uyum içerisinde çalışılınca mümkün olabiliyor” dedi.

İletişim alanında mükemmellik standartlarını belirleyen LACP’nin 2013 Vision Awards’ta 25’ten fazla ülkeden 1.000’i aşkın rapor yer aldı. Dünya çapında her ölçekten şirketin yer aldığı 2013 Vision Awards ile LACP faaliyet raporu ödüllerine 13. kez ev sahipliği yaptı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version