Haberler

Türkiye Finans 2012 Faaliyet Raporu’na LACP Vision Awards’da Bronz Ödül

Published

on

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, 2012 Yılı Faaliyet Raporu ile 24 ülkeden 800 firmanın başvuruda bulunduğu LACP Vision Awards’da 6.000 projenin değerlendirilmesi sonucunda “Banka Faaliyet Raporları” kategorisinde Bronz Ödül kazandı. Türkiye Finans’ın Faaliyet Raporu “fevkalade/superb” olarak ifade edilen 90-100 arası toplam puan aralığında 96 puan ile ipi göğüsledi.

 

Tayburn tarafından hazırlanan “hayatın hızını yakalamak” temalı Türkiye Finans 2012 faaliyet raporu, Banka’nın çağdaş katılım bankacılığı prensipleri ile değişimi ve müşteri beklentilerini yakalamadaki başarısını çarpıcı biçimde ortaya koyuyor. Elde ettiği 100 üzerinden 96 puanlık derece ile LACP’de en iyi faaliyet raporları arasındaki yerini alan ürün, yarışma jürisinin değerlendirmelerinde tasarımı, anlatım dili ve iletişimdeki netliği, okuyucuya bilgiyi ve ana mesajları sunmadaki üstünlüğü ile etkileyici ve fevkalade olarak nitelendirildi.

Faaliyet raporu ödülüyle ilgili değerlendirme yapan Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Türkiye Finans olarak yıl boyunca yaptığımız tüm yenilikçi ve başarılı çalışmalarımızın bir sunumu olan Faaliyet Raporumuz, bizim için oldukça önemli. Tasarımı ve zengin içeriği ile tıpkı bankacılık faaliyetlerimizde olduğu gibi fark yaratan raporumuzun bu başarısının önemli bir ödülle taçlandırılması bizleri ayrıca sevindirdi” dedi.

2001 yılından bu yana iletişimin çeşitli alanlarında verilen LACP ödüllerine aday gösterilen çalışmalar iletişim dünyasının önde gelen profesyonellerince değerlendiriliyor. Yarışmanın skoru, 30 puan üzerinden değerlendirilen “ilk izlenim” kriterine ilave olarak rapor kapağı, ortaklara mesaj, anlatım dili, finansal bölüm, yaratıcılık, mesaj netliği ve bilgiye ulaşım kriterlerinden kazanılan puanların toplamı ile belirleniyor.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version