Haberler

Turkcell U 20 Dünya Kupası’na sponsor oldu

Published

on

Turkcell, Dünya Kupası’ndan sonra FIFA’nın en önemli spor organizasyonu olan U-20 Dünya Kupası’na ulusal sponsor olarak katkı sağlayacak.

İSTANBUL (AA) – Turkcell, Dünya Kupası’ndan sonra FIFA’nın en önemli spor organizasyonu olan U-20 Dünya Kupası’na ulusal sponsor olarak katkı sağlayacak.

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, 11 yıldır Türk futbolunu destekleyen Turkcell, Akıllı Bilet uygulamasıyla FIFA tarihinde bir ilki gerçekleştirirken, Turkcell U-20 tırı da düzenlenecek etkinliklerle Türkiye’nin dört bir yanında futbol coşkusu yaşatacak.

Turnuva boyunca, Türkiye’nin oynayacağı maçlarda ve final müsabakasında Akıllı Bilet uygulaması gerçekleştirilecek. FIFA tarihinde ilk defa Turkcell Akıllı Bilet teknolojisi sayesinde taraftarlar, cep telefonuna gelen SMS’i stadyumlardaki özel gişelere okutarak maçlara girebilecek. Daha önce Türkiye A Milli Takımı maçlarında kullanılan teknoloji, U-20 Dünya Kupası’nda ülke sınırlarını da aşacak.

Şampiyonanın düzenleneceği illerden İstanbul, Bursa, Antalya, G.Antep, Kayseri, Trabzon ve Rize’de, Turkcell U-20 Tırları ile futbolseverler, birbirinden farklı etkinliklerle U-20 heyecanını yaşama ve Turkcell’in Mobil Bilet teknolojisini de yakından inceleme fırsatı bulacak.

Futbolseverler U-20 coşkusunu Turkcell tırlarıyla maçların oynanacağı şehir meydanlarında yaşayacak. Birbirinden eğlenceli aktivitelerde yer alan taraftarlar, hem keyifli vakit geçirecek hem de müsabaka bileti kazanma imkanı yakalayacak. Yetenek yarışması, ayak tenisi, şaşırtan top, hedefi vurma ve tablette futbol gibi etkinliklerin yer aldığı tırlarda futbolseverler futbol tekniklerini yarıştıracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Turkcell kurulduğu günden bu yana Türkiye’de sporunun gelişmesine katkı sağlıyor. FIFA U-20 Dünya Kupası’nda başta millilerimiz olmak üzere verdiğimiz destek bizi gururlandırıyor. FIFA tarihinde ilk kez Turkcell Akıllı Bilet satışı Turkcell’in altyapısı ve teknolojisi ile uygulanacak. İnanıyorum ki verdiğimiz bu katkılar güzel neticeleri de beraberinde getirecek. Turkcell teknolojisini dünya sahnesine taşımaktan dolayı oldukça mutluyuz. Turnuvada yer alacak Türkiye U-20 Milli Takımı’na Turkcell olarak başarılar diliyoruz”  değerlendirmesinde bulundu.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version