Haberler

Turkcell Superonline ve Nat Geo ile eğlenceye #enhızlısından hazır olun

Published

on

Turkcell Superonline ışık hızında fiber internet ile müşterilerine sunduğu hız keyfini gerçek hayata da taşıyor. Turkcell Superonline ve National Geographic Channel işbirliğiyle hayata geçirilen yarışma ile Turkcell Superonline ve Nat Geo’nun Facebook sayfasında yer alan uygulamada yer alan soruya #enhızlısından hashtag’iyle en yaratıcı yanıtı veren kişi, bir arkadaşıyla birlikte Ferrari World Abu Dabi’de dünyanın en hızlı roller coaster’ına binme fırsatı yakalıyor.

 

Katılan herkesin bir ay boyunca ücretsiz fiber internet kazanacağı yarışmanın ilk sorusu “Dünyanın en hızlı arabası saatte 439 km hız yapabiliyor! Sen #enhızlısından kimin yanına, neden giderdin?”

Türkiye’de dünya ile aynı anda ışık hızında fiber internet çağını başlatan Turkcell Superonline ve National Geographic Channel, sanal dünyanın yanı sıra gerçek hayatta da hız tutkunu olanlar için yeni bir yarışma başlattı. Turkcell Superonline ve Nat Geo’nun Facebook sayfasında yer alan yeni uygulamada hıza ilişkin sorulara en yaratıcı yanıtları verenler büyük ödüllerin sahibi oluyor.

Yarışmanın ilk büyük ödülü, saatte 200 kilometre hıza ulaşan dünyanın en hızlı roller coaster’ı ünvanına sahip lunapark trenine de evsahipliği yapan Ferrari World Abu Dabi’de son derece keyifli bir haftasonu. Katılım için Turkcell Superonline abonesi olma koşulunun bulunmadığı yarışmada büyük ödüle giden yol, “Dünyanın en hızlı arabası saatte 439 kilometre hız yapabiliyor! Sen #enhızlısından kimin yanına, neden giderdin?” sorusuna 17 Aralık’a kadar #enhızlısından hashtag’iyle yanıt vermekten geçiyor.

Katılan herkesin Turkcell Superonline’dan bir ay boyunca ücretsiz fiber internet kazanacağı yarışmada jüri tarafından seçilecek en iyi 5 yanıtın sahibi NGC USB, 5 kişi ise Pro Camera’nın sahibi olacak.

Yeni sorularla ve yeni büyük ödüllerle Nisan 2014’e kadar sürecek yarışmada yer almak için www.facebook.com/Superonline adresini ziyaret etmek ve #enhızlısından hashtag’iyle birlikte mesajı girdikten sonra açılan kısa formu doldurmak yeterli.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version