Haberler

TPF yola Selamet Aygün ile devam ediyor

Published

on

Yıllık ortalama yüzde 20 büyüme oranı, 15 milyar TL ciro ve yüzde 30’u aşan Pazar payı ile ülkemizin en büyük perakende oyuncularını temsil eden Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) 4. Olağan Genel Kurul’u 20 Haziran 2013 tarihinde yapıldı. Gerçekleştirilen genel kurul toplantısı sonrasında yapılan seçimle federasyon başkanı oy birliğiyle Selam Aygün oldu.

 

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun 20 Haziran 2013 tarihinde İstanbul Limak Otel’de gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu’nda seçime tek aday olarak giren Selamet Aygün oy birliği ile TPF Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Selamet Aygün böylece yıllık ortalama yüzde 20 büyüme oranı, 15 milyar TL ciro ve yüzde 30’u aşan pazar payı ile Türkiye’nin en büyük perakende oyuncularını temsil eden TPF’de başkanlık görevini ikinci döneme taşımış oldu.

 

Yeni dönem için görüşlerini belirten Selamet Aygün birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bu önemli göreve tekrar layık görülmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Aygün federasyon olarak yeniden, güçlenerek ve heyecanla başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Seçimin hemen ardından göreve geldiğinde yapacağı faaliyetlere ilişkin açıklamada bulunan Aygün, “Yeni dönemde de önceliğimiz eğitim ve perakende sektörünü geleceğe taşıyacak çalışmalar olacak. Bu hedef ile hız kazandırdığımız PERDER Akademi çalışmalarını kısa zamanda sonuçlandıracağız. İnsana yatırım yapmaya ve insanı kaynak değil, kıymet olarak gören anlayışı benimsemeye devam edeceğiz. Eğitimi ve modern gelişmeleri temel alan hizmet anlaşımız ile hedefimiz ‘benzemek değil değişim yaratmak’ olacak” dedi.

 

Yerel zincirlerin geldiği bu başarılı noktayı daha da ileriye taşımak için yoğun bir çalışma içinde olacaklarını belirten Aygün, bu anlamda hem sahip olunan diplomatik ilişkileri, hem de tedarikçi ve iş ortakları ile kurulan sıcak ilişkileri koruyacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

Genel Kurul’da yapılan seçimler sonucunda Selamet Aygün’ün başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu’nda başkan yardımcılığı görevini Mustafa Altunbilek ve Reşat Narman üstenirken İhsan Biçen, Mahmut Kara, İhsan Korkmaz, İbrahim Özhan, Vahdet Sarıkaya, Ali Tabak, Mehmet Ali Başdurak ve Bayram Gündüz asil üye olarak görev aldı.

 

 

 

Türkiye Perakendeciler Federasyonu hakkında:

Tüketici haklarına, sosyal hukuk devleti anlayışına, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak; ülke çıkarlarını, perakendecilik sektöründe çalışanların ve onların bağlı bulundukları kurumların haklarını korumayı ve geliştirmeyi kendisine amaç edinen Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) 12 Eylül 2006 tarihinde kuruldu.

Perakendecilerin çatı örgütü konumunda olan TPF’nin, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde toplam 16 derneği (PERDER) ve (BEYPER) bulunmaktadır. Türkiye Perakendeciler Federasyonu 338 şirket üyesi, 3 bin 344satış noktası ve 62 bin 417personeli ile İstanbul, Ankara, Ege, Karadeniz, Batı Karadeniz, Bursa, Kayseri, Çukurova, Doğu Anadolu, Güneydoğu, Konya, Van, İpek Yolu, KKTC, Akdeniz PERDER’ler ve BEYPER aracılığı ile ülke

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version