Haberler

ThyssenKrupp Türkiye’de güçleniyor

Published

on

 

Dr. Çetin Nazikkol 1 Ekim 2013’ten itibaren şirketin Türkiye CEO’su oluyor.

 

1 Ekim 2013 tarihi itibarıyla Dr. Çetin Nazikkol ThyssenKrupp AG şirketinin Türkiye CEO’su görevini üstleniyor. Dr. Çetin Nazikkol Türkiye Bölgesel Ofisi’ni kurmakla sorumlu olacak ve böylece bu büyüyen pazarda şirketler topluluğumuzun bundan sonraki büyümesine önemli bir katkı sağlayacak. Hedef, ThyssenKrupp’un Türkiye pazarına daha iyi girmesini sağlamak ve şirketler topluluğuna bağlı tüm şirketlerin ve iş alanlarının bölgede yürüttükleri işbirliğini daha da optimal hale getirmek.

 

Bölgelerin güçlendirilmesi ThyssenKrupp’un stratejik gelişmesinin önemli bir öğesidir. Güçlü bölgesel örgütlenmelerin oluşturulması sayesinde şirketler topluluğumuz en önemli büyüyen pazarlardaki faaliyetlerini bir araya toplamakta ve bölgeleri büyüme ve kârlılık gelişimine daha sıkı biçimde dahil etmektedir. Türkiye dünyanın ilk 20 ekonomik ulusu arasında yer almakta ve yıllardır sürekli büyüme sağlamaktadır. Büyüme oranları bugün Brezilya ya da Rusya gibi eşik ülkelerle karşılaştırılabilir durumdadır. Bu nedenle Türkiye ThyssenKrupp için bölgenin kilit ülkelerinden biridir ve gelecek için önemli bir pazardır.

 

Dr. Çetin Nazikkol 1996’dan beri ThyssenKrupp’ta görev yapıyor ve şirketler topluluğunun çeşitli bölümlerinde yöneticilik görevleri üstlendi. Son olarak 2010’dan beri asansör teknolojisi iş alanında görev yapıyordu ve bulunduğu bu konumda tüm dünyadaki operatif birimleri servis işindeki büyüme stratejilerini uygulamaları konusunda destekliyordu.

 

 

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version