Etkinlikler & Fuarlar

Tema İSTANBUL ilk kez görücüye çıkacak

Published

on

Türkiye’nin mega karma projesi Tema İSTANBUL, Emlak 2013 Fuarı ile gayrimenkul sektörünün vitrininde ilk defa yer alacak. Emlak 2013’ün en büyükleri arasında yer alan ve tek proje tanıtımı ile öne çıkan Tema İSTANBUL standı, fuar girişinde ziyaretçileri karşılayacak.

İnşaat sektörünün önde gelen kurumları MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ VE KANTUR-AKDAŞ Ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün en büyük projesi Tema İSTANBUL, EMLAK 2013 – Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda ilk defa görücüye çıkıyor. Henüz yapım aşamasındayken bile gerçekleştirdiği birçok ‘ilk’ ve ‘en’ler ile vaat ettiği değişim ve dönüşümün işaretlerini veren Tema İSTANBUL, Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli platformlarından Emlak 2013’ün de ilgi odağına oturacak.

Tema İSTANBUL standı fuar ziyaretçilerini karşılayacak

Tema İSTANBUL standı, 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında Yeşilköy’deki CNR Expo Fuar Merkezi’nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteği ile düzenlenecek olan Emlak 2013’teki en büyük alanlardan birine sahip. Yalın ancak etkileyici bir tasarıma sahip Tema İSTANBUL standı, sadece tek projenin tanıtıldığı stand olması ile de Emlak 2013 Fuarı’nda öne çıkacak. Fuar girişinde ziyaretçileri karşılayacak olan Tema İSTANBUL standı, Emlak 2013’ün ilgi odağında yer alacak. Emlak 2013’te Tema İSTANBUL standında, ziyaretçiler için fuara özel çok önemli sürpriz avantajlar da sunulacak.

Emlak 2013’te birçok ülkeden binlerce ziyaretçi bekleniyor

EMLAK 2013 – Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı, Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli ulusal ve uluslararası tanıtım platformları arasında yer alıyor. Başta Tema İSTANBUL olmak üzere Türkiye gayrimenkul gözde projelerinin bireysel ve kurumsal yatırımcılarla buluştuğu Emlak 2013 Fuarı’na, AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, BDT, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün gibi bir çok ülkeden binlerce ziyaretçinin ilgi göstermesi bekleniyor. Türkiye’nin mega karma projesi Tema İSTANBUL çarpıcı özellikleriyle, ulusal pazarda olduğu gibi ilk defa yer alacağı uluslararası arenada da yoğun ilgi çekmeye hazırlanıyor.

Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan

“İlk defa bir gayrimenkul buluşmasında vitrine çıkıyoruz”

Tema İSTANBUL’un eşsiz donatılarıyla, Türkiye’de bugüne dek inşa edilmiş gayrimenkul projelerinden çok farklı bir yere sahip olduğunu belirten Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan; “Tema İSTANBUL, konut, alışveriş, yeme-içme, sosyal etkinlik alanları ve temalı eğlence parkı ile sadece bulunduğu bölgenin kaderini değiştirmekle kalmıyor, İstanbul, Türkiye ve hatta bulunduğu coğrafyanın sembol projeleri arasında yer alıyor. 1 milyon 500 bin metrekarelik devasa bir arazi üzerine kurulan Tema İSTANBUL, master plana sahip ilk ve en büyük özel sektör projesi konumunda. Henüz yapım aşamasındayken birçok açıdan literatüre geçen ve yoğun ilgi gören Tema İSTANBUL, ilk defa vitrine çıktığı Emlak 2013’ün de cazibe merkezi olacak” dedi.

Tema İSTANBUL üst yönetimi, Emlak 2013’e katılacak

Tema İSTANBUL üst yönetimi de, bu önemli buluşmada ev sahipliği yapacaklar. Ortak Girişimi oluşturan; MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KANTUR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur ve Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan da, Emlak 2013’ün ilk günü, Tema İSTANBUL standında bulunacaklar.

Tema İSTANBUL standında çok önemli avantajlar sunulacak

Emlak 2013 Fuarı’nda Tema İSTANBUL standını ziyaret edenlere çok önemli avantajlar sunacaklarını da belirten Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, “Emlak 2013’teki Tema İSTANBUL standında çok kısa bir form dolduran ziyaretçilerimize, çok önemli ödeme avantajı sunacağız. Formun kendilerinde kalacak kısmı ile Ziraat Bankası, Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası’na gidecek ziyaretçilerimiz, Tema İSTANBUL için kullanacakları konut kredilerinde, önemli değerlere varan faiz indirimlerine kavuşacak” dedi.

Kalitesi ile ‘yaşatan’ ve ‘kazandıran’ proje: Tema İSTANBUL

Lansman öncesi rekor satış rakamlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Tema İSTANBUL konutları, sunduğu fiyat avantajları ve değer artışı ile güçlü satış grafiğini koruyor. Tema İSTANBUL konutlarındaki 3.400 TL’lik ortalama metrekare fiyatının, projenin henüz yapım aşamasında dahi % 35 ve üzeri oranda bir değer kazanması bekleniyor. 1.5 milyon metrekarelik, diğer bir deyişle yaklaşık 215 futbol sahası büyüklüğünde devasa bir alan üzerine konumlandırılan Tema İSTANBUL’da konut bölgesi %84’ü yeşil alana ayrılmış, toplam 330 bin metrekarelik bir araziyi kapsıyor. Yaklaşık 16 bin kişinin yaşayacağı ve binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Tema İSTANBUL’un konut etabı; 3-12 ve 18-30 katları arasında değişen alçak ve yüksek bloklarda yer alan toplam 3.614 konuttan oluşuyor. Tema İSTANBUL’da, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan farklı büyüklük ve tipteki zengin daire seçenekleri ile tüm ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Mega konut projesinde; beş açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı-açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası, tenis kortları ve bir çok donatıyla birlikte, sosyal olanaklar da ‘mükemmellik’ çizgisinde tutuluyor. 280 bin metrekareye yaklaşan devasa yeşil alana sahip olan Tema İSTANBUL konutlarında, 6.000 araçlık kapalı, 650 araçlık ise açık otopark bulunuyor.

Yılda 3 milyon yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak

Projeye imza atan ortakların güçlü yapısı ve seçkin özellikleri ile bir ‘kaliteli yaşam’ olduğu kadar ‘kazandıran’ bir proje olmayı da hedefleyen Tema İSTANBUL’da, konutun yanı sıra değer yaratacak birçok unsur da yer alıyor. Konutun yanı sıra farklı Alışveriş konsepti, diğer Ticari ve Sosyal etkinlik alanları ile birlikte Tema İSTANBUL projesi, dünya ölçeğinde bir Temalı Eğlence Parkı’nı da barındırıyor. Türkiye’nin gerçek anlamda ilk Temalı Eğlence Parkı olacak olan proje; 400 bin metrekarelik büyüklüğü ile de rekor bir alan üzerine, yaklaşık 400 milyon dolarlık yatırım ile inşa edilecek. Temalı Eğlence Parkı, kurgulanmış hikâyeleri, birbirinden farklı ve renkli temaları, heyecanlı aktiviteleri ile hayalle gerçeği buluşturacak, birçok ilke imza atacak. Aile bireylerinin tümüne hitap edecek olan Temalı Eğlence Parkı’na, yıllık ortalama 3 milyon yerli ve yabancı ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version