Elektronik

Teknosa’dan Bayrama özel indirim kampanyası

Published

on

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü markası Teknosa, Ramazan Bayramı’na özel kampanyaları ile teknoloji severlerin yüzünü güldürüyor. 6-11 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında;  müzik çalardan, konsol oyunlarına, playstation’dan tabletlere kadar birçok ürün, avantajlı fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün parlayan yıldızı Teknosa, Ramazan Bayramı’nda tüketicilere özel kampanyalar sunuyor. “Herkes için Teknoloji” felsefesi ile Türkiye’nin 77 ilinde 292 mağazası ile hizmet veren Teknosa, 6-11 Ağustos tarihleri arasında Ramazan Bayramı’na özel cazip indirim fırsatlarını tüketicilerle buluşturuyor.

Teknosa, teknoloji severlere 6-11 Ağustos tarihleri arasında Samsung tabletlerde yüzde 33’e varan indirim fırsatları sunuyor.  Bu kampanya kapsamında, Samsung SM-T210 Galaxy TAB 3 7.0 tablet 599 TL yerine 399 TL’den satışta olacak. Aynı tarihler arasında Sony 4GB MP3/MP4 çalar ise 129 TL’ye satın alınabilecek.

Teknosa’nın bir diğer kampanyası ise oyun severleri mutlu ediyor.  Yine 6-11 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan kampanya kapsamında, Sony PS3 12 GB ve PES 2013 oyun paketi 599 TL’den satışa sunuluyor. X360 4GB Kinect konsol ise yanında Kinect Adventures, Kinect Disneyland ve Gears of War ile birlikte sadece 1049 TL’ye oyun severlerle buluşuyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version