Haberler

Taurus Ankara AVM’nin iletişim danışmanı RPR Medya AŞ oldu

Published

on

Konya yolu üzerinde yer alan tek AVM olarak Ankara’da pek çok ilke imza atacak Taurus AVM, Stratejik İletişim Danışmanlığı çalışmalarını RPR Medya AŞ ile yürütmeye karar verdi.

Taurus  Investment Holdings ve Ensari Ailesi’nin proje yatırımını gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini AVM MFI Partners’ın üstlendiği Taurus Ankara AVM,  Ekim ayı sonunda açılışını gerçekleştirmeyi planlıyor.

Zara, Mango, H&M, Fabrika, Bershka, Koton, Tesco Kipa gibi Ankaralıların çok sevdiği markaları bir araya getiren Taurus Ankara AVM’nin Halkla İlişkiler ve Medya İletişimi çalışmaları RPR Medya AŞ tarafından yürütülecek.

RPR Medya AŞ, Lema İnşaat-Uptown İncek, İTO Yatırım-One Tower, Uzaltaş AŞ-Paladyum Beytepe, NFN-Nevo Studios, İncek Prestij, Barışkent &BA Grup gibi önemli konut projeleri yanı sıra Lazzoni Mobilya, Nuev, Helpa Akademi, Revox, LTS Teknoloji, BRN Yatak, Ofis Tekin gibi farklı sektörlerden Türkiye’nin önde gelen markalarına  ve Tügiad Ankara, Asiad gibi etkin sivil toplum kuruluşlarına itibar yönetimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, etkinlik yönetimi  alanlarında danışmanlık hizmeti veriyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version