Haberler

Su yalıtımında kalitenin adı: Focus Membran

Published

on

Yapıların deprem sonucu yıkılmalarının en önemli nedeni olan korozyonun önlenmesi için iyi bir su yalıtımı gerekiyor. Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, Focus Membran markalı bitümlü su yalıtım örtüleri ile yapıları suya ve suyun olumsuz etkilerine karşı koruyor, yapıların ömrünü uzatıyor.

 

Dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinde yer alan ülkemizde sık sık şiddetli depremler oluyor. Bu depremlerde bilinçsiz yapılaşma yüzünden evler yıkılıyor, can kayıpları yaşanıyor. Depreme karşı can ve mal kayıpları yaşanmaması için gerekli tedbirleri almak büyük önem taşıyor. Bunların başında ise binalara su yalıtımı yaptırmak geliyor. Suyun yapılara verdiği hasar, özellikle deprem tehdidinin bulunduğu bölgelerde can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturuyor. Herhangi bir yoldan yapıya sızan su, donarak veya kimyasal tepkimelere girerek yapının özelliğini yitirmesine yol açar. Bu durum da yapının dayanım gücüne ve süresine olumsuz etkilerde bulunuyor.
Focus Membran, yapıların dayanıklılığını azaltarak ömrünü kısaltan su tehdidini ortadan kaldırırken, yapıların daha sağlıklı, güvenli ve konforlu olmasını sağlıyor. Binaların su yalıtımında suya karşı üstün koruma sağlayan Focus Membran ayrıca, çatı, temel, bodrum, bahçe ve teraslarda da su sızıntısı riskini tamamen ortadan kaldırıyor.

 

Sağlıklı ve konforlu yapılar için su yalıtımı, su yalıtımı için FOCUS MEMBRAN…

 

Focus Membran, yapıların suyun neden olduğu olumsuz etkilere karşı korunması ve yaşam alanlarında konforlu bir su izolasyonu sağlanması amacı ile kullanılan; yapıların temel, perde, bodrum, bahçe, teras ve çatılarında, köprü, viyadük gibi farklı yüklere maruz kalan alanlar için de uygun bir su izolasyon malzemesidir. Focus Membran bitüm esaslı bir yalıtım malzemesi olup, içerisinde yapısını güçlendirici farklı dayanımdaki taşıyıcılar ve polimerler içermektedir. Bu polimerler malzemeye farklı dayanımlar katmakla beraber ürünün kolay uygulanmasında ve mükemmel bir su izolasyonu sağlamasında başrol oynamaktadır.

Focus Membran, ulusal ve uluslararası geçerliliği olan tüm sertifikasyonunu tamamlayarak tescilli bir marka olmanın tüm gereklerini yerine getirmektedir. Çeşitli ülkelere ihraç edilen Focus Membran’ın tüm ürünleri, AB normlarına uygunluk anlamına gelen CE standartlarına sahiptir.

Geniş ürün çeşitliliği ile Türkiye genelinde özel ve kamusal yapılarda yaygın bir şekilde kullanılan Focus Membran; Batışehir, İstwest, LÖSEV Ankara, Başakşehir Belediye Stadı, Bayrampaşa Forum AVM, Selçuk Üniversitesi, İstanbul Başakşehir Pazaryeri Toplu Konutları ve son olarak Ankara’da yapımı devam eden Savunma Sanayii Müsteşarlığı Yeni Hizmet Binası projesi gibi önemli referanslara sahiptir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version