Etkinlikler & Fuarlar

Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nden TTNET’e 4 Ödül

Published

on

TTNET, Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde 4 ödüle layık görüldü. TTNET’in müşterilerine sunduğu hizmetlerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği Hizmet Mükemmelleştirme Programı (SEP) ve sosyal medya yönetim aracı MedyaNET, Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödüllerinde toplam 4 kategoride ödül kazandı.

TTNET Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, dünyanın en başarılı satış ve müşteri hizmeti projelerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde 4 ödüle layık görüldü.

TTNET’in  Hizmet Mükemmelleştirme Programı (SEP), Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde, ‘Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon Ödülü’ kategorisinde Gümüş Stevie, ‘Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı’ kategorisinde de Bronz Stevie kazandı. MedyaNET projesi ise aynı kategorilerden iki Bronz Stevie’nin sahibi oldu.

TTNET Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen konuyla ilgili, “Yenilikçi projelerimizle teknolojiyi kullanarak müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı, ürün ve hizmetlerimizle değer katmayı hedefliyoruz. Bu hedefle hayata geçirdiğimiz projelerin ödüle layık görülmesi, yaptığımız işlerin uluslararası camiada da kabul ve takdir gördüğünün bir göstergesi olarak bizim için çok değerli.  Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde ödül alan çalışmalarımızdan Hizmet Mükemmelleştirme Programımız (SEP) ile müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerimizi daha yüksek bir seviyeye taşımak amacıyla bir seri düzenleme yaparak sistemsel altyapımızı güçlendirdik. MedyaNET projemiz sayesinde de, sunduğumuz hizmetleri dijital ortamda takip edip müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda gerekli düzenlemeleri zamanında yapabiliyor ve hızlı çözümler sunuyoruz. Bu projelerimizle uluslararası arenada öne geçip, övgü almak bizleri daha iyisini yapma konusunda teşvik ediyor.” dedi.

TTNET, “Hizmet Mükemmelleştirme Programı (SEP)” ile müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerini daha yüksek bir seviyeye taşımak için faturalama sistemleri, ücretlendirme uygulamaları ve iş zekası ortamlarını kapsayan sistemsel alt yapısında güçlendirme sağlıyor. Program, müşterilere sunulan tüm hizmetlerin hızını ve kalitesini artırmak adına en yeni trendleri yakalamayı ve  sorunlara takılmadan ilerlemeyi mümkün kılan bir yol haritası ortaya koyuyor.

TTNET hayata geçirdiği medya yönetim aracı “MedyaNET” ile sunduğu hizmetleri dijital ortamda takip edip sosyal medyada paylaşılan müşteri yorumlarını zamanında değerlendirebiliyor; süreç ve stratejilerini bu doğrultuda, müşteri memnuniyetini artıracak şekilde geliştirip gelen taleplere hızla cevap verebiliyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version