Elektronik

Senkron, IFSEC’te de güven veriyor!

Published

on

 

 

Elektronik güvenlik çözümlerinde faaliyetlerini 16 yıldır aralıksız yurtiçinde ve yurtdışında devam ettiren, dünya markaları ile çözüm ortaklığı yapan Senkron Güvenlik, Türkiye’nin ilk kez ev sahipliğini yapacağı IFSEC fuarına katılıyor.

 

Türkiye’de banka sektörüne güvenlik çözümü sunarak, ilk olma özelliğine sahip olan Senkron’un geniş müşteri portföyünü finans kurumları, perakendecilik ve mağaza zincirleri, uluslararası firmalar, holdingler, konut ve yaşam alanları oluşturuyor.

 

Köklü geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen elektronik güvenlik sistemleri entegratör firmaları arasında yer alan Senkron; 30 Eylül – 02 Ekim 2013 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan IFSEC fuarındaki standında, dünyanın en önemli markalarından olan çözüm ortakları, Cisco Systems, Honeywell, Nedap ve TeleEye’ı ağırlayacak.

 

Donanımlı mühendis kadrosuyla en son teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekle kalmayarak her projesinde farklılık yaratan Senkron, çözüm ortakları ile katılacağı fuarda; ürünlerini sektörden ve sektör dışından kullanıcılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşayacak.

 

Türkiye’de sunduğu hizmet ve çözümlerini aynı zamanda yurtdışına taşıyarak koşulsuz müşteri memnuniyetine odaklı 7/24 kesintisiz hizmet kalitesi ile başarılı projelere imza atan Senkron, sektördeki deneyimi ve sahip olduğu çözüm ortaklarıyla ulusal ve uluslararası arenada edindiği güçlü yeriyle, güvenliği en üst düzeyde yaşamak ve son teknolojiden haberdar olmak isteyen ziyaretçilerini standına bekliyor.

 

Senkron Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu

Senkron Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu fuarla ilgili olarak;            “IFSEC Güvenlik Fuarının Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilmesi Türkiye’de güvenlik alanında önemli bir yol aldığımızı ve gelişmekte olan pazarda hem standartları yukarı çekmesini, hem de kaliteli ve güvenilir kurumların daha ön plana çıkmasına vesile olacağına inanıyorum.”

 

Sözlerine devam eden Çobanoğlu, “Türkiye’deki kurumsal şirketlerin, gelişen pazar paylarıyla birlikte çalışan sayısındaki artış, verimlilik ve verinin kontrolü,  kıymetli varlıklar ve can güvenliğinin öneminin vurgulandığı bu günlerde IFSEC Fuarında 16 yıllık deneyimimizle ve güçlü çözüm ortaklarımızla birlikte yeni teknolojileri katılımcı kurumlarla paylaşmak bizim için onur olacaktır” dedi.

 

Honeywell & Senkron ;

Senkron, 2008 yılı itibariyle Honeywell Integrated Security (HIS) ile Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna ve Kazakistan ülkelerinde yetkili “Gold Partner” ve 2012 yılından bu güne “Platinum Partner” ünvanı ile Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Moğolistan, Irak, Kuzey Irak, Afganistan ve BDT ülkelerinde yetkili partner olarak çalışmalarına devam etmektedir. Partnerlik kapsamı dahilinde Kartlı Geçiş (Prowatch, Win-Pak) ve Kapalı Devre TV Sistemleri projelendirme, tedarik, montaj ve satış sonrası teknik destek hizmetlerini sunmaktadır.

 

Cisco & Senkron ;

Senkron, Cisco ile imzalamış olduğu “Fiziksel Güvenlikte İleri Teknoloji İş Ortaklığı” kapsamında, Fiziksel Güvenlik ile Olay Yönetim ve Etkileşim Platformu ile Olay/Alarm Yönetimi ve Müdahalesi için oluşturulan yeni nesil çözüm ve hizmetleri sunmaktadır.

 

Nedap & Senkron ;

Geliştirdiği yazılımlarla, erişim denetimi, video gözetleme, izinsiz giriş algılama, biyometrik geçiş sistemleri ve kilitli dolap yönetimi gibi fonksiyonları tek bir tümleşik platformda birleştiren Nedap ile 2009 itibari ile iş ortaklığına gidilmiş ve o yıldan bu yana başarılı projelere imza atılmaya devam edilmektedir.

 

TeleEye & Senkron ;

1994 yılında kurulan Teleeye, gelişmiş sinyal işleme teknolojilerini kullanarak geliştirdiği yenilikçi ürünlerinin üretimini ve pazarlamakta olup , kuruluşundan sonra hızla büyüyerek dünyanın önde gelen uzaktan görüntü yönetimi üreticilerinden biri haline gelmiştir. Teknoloji odaklı TeleEye,  video görüntüleme ürünleri,  analogdan HD kameralara, IP kameralara, görüntüleme yazılımları ve sunuculara, DVR a kadar pek çok ürünü bünyesinde barındırıyor. 2005 yılından bu yana süregelen iş otaklığı bu yıl itibari ile geliştirilerek farklı bir statüde devam etmektedir.

 

Senkron Hakkında

1997 yılında kurulan Senkron, Türkiye’de banka, finans kurumları, perakendecilik ve mağaza zincirleri, eğitim, sağlık, kamu, telekomünikasyon, uluslararası firmalar, holdingler, konut ve yaşam alanlarında anahtar teslim proje hizmetleri sunan elektronik güvenlik sistemleri entegratörüdür. Türkiye’de 14 ilde kendi şubeleri ile hizmet veren Senkron, Yurtdışında ise Romanya, Kazakistan, Mısır ve Kenya’daki ofisleri ile uluslararası güvenlik çözüm ve hizmetleri sunmaktadır.

 

Tüm sektörlere çözüm sunabilen Senkron’un çözüm ve hizmetleri arasında; Kapalı Devre TV Sistemleri ve Güvenlik Yazılımları, Kartlı Geçiş Sistemleri, Biyometrik Geçiş Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Yangın Söndürme Sistemleri, Çevre Güvenlik Sistemleri, Video İnterkom Sistemleri, Otopark Güvenlik Bariyerleri, Yol Kesiciler ve Hızlı Kapılar, Araç plaka Tanıma RFID ve Araç Altı Görüntüleme Sistemi, Metal Kap ı& El Dedektörleri & X Işınlı Kontrol Cihazları, Patlayıcı & Narkotik Tespit Sistemleri, Turnike ve Yüksek Güvenlikli Tam Boy Kabinler, Acil Anons ve Seslendirme Sistemleri, Elektronik Ürün Gözetleme Sistemi ve Sanat ürünleri Kablosuz Güvenlik Sistemleri bulunmaktadır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version