Haberler

“Sealed Air Sürdürülebilirlik ve Turizm Ödülü” Grand Hyatt İstanbul Hotel’in oldu!

Published

on

Sahip olduğu sürdürülebilirlik yaklaşımı ile tam anlamıyla bir “sürdürülebilirlik şirketi” olan Sealed Air, Türkiye turizminin gelişimiyle kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlayan SKALİTE 2013 Ödülleri’nin bu yıl da ana sponsorluğunu üstlendi. Gecede, “Sealed Air Sürdürülebilirlik ve Turizm Ödülü’’nü almaya hak kazanan Grand Hyatt İstanbul Hotel oldu.

 

Bu yıl 16.’sı düzenlenen Skalite Ödülleri, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen görkemli bir gece ile sahiplerini buldu. Gecede ‘’Sealed Air Sürdürülebilirlik ve Turizm Ödülü’’ Grand Hyatt İstanbul’un olurken, bu özel ödülü; kendini sürdürülebilirlik şirketi olarak tanımlayan Sealed Air takdim etti. Grand Hyatt İstanbul Hotel’in özel ödülünü otel adına Genel Müdür Jan Peter Van Der Ree aldı.

TAV, Çelebi Yer Hizmetleri, Sealed Air ve Boyut Yayın Grubu sponsorluğunda düzenlenen ve Ece Vahapoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği geceye pek çok seçkin davetli katıldı. Ana sponsor olmasının yanı sıra sürdürülebilirlik ilkesine verdiği önemden dolayı “Sealed Air Sürdürülebilirlik ve Turizm Ödülü’’nü takdim eden Sealed Air; daha iyi bir dünya yaratma vizyonuyla hizmet verdiği sektörleri yeniden hayal edip yeniden tasarlıyor.

Sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde birçok projeye de imza atan Sealed Air, sahip olduğu sürdürülebilirlik yaklaşımı ile içinde bulunduğu toplumları, kaynakları ve gezegeni korumak için atıkların azaltılmasına, operasyonel verimliliğinin artırılmasına, insan sağlığının korunmasına ve buna bağlı olarak sağlıkla ilgili risklerin azaltılmasına yönelik çalışıyor.

Dünyanın en büyük Skal kulübü olan Skal International İstanbul ise yalnız hacmi ile değil, gerçekleştirdiği yaratıcı projeleriyle de faaliyetlerini aralıksız sürdürerek, Türkiye turizmine sayısız katkı sağlıyor. Skal International İstanbul ilk kez 1998 yılında başlattığı Skalite Turizmde Kalite Ödülleri’yle; turizmde yeni bir yaklaşımla çalışmalarını kalite üzerine yoğunlaştırarak, gelenekselleşen bu ödülleri her yıl vermeye devam ediyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version