Haberler

Sanayide elektrik tüketimi yüzde 60 azalacak

Published

on

Endüstri alanlarının enerji tasarrufuna destek sağlayacak şekilde tasarlanan Cemdağ Torque serisi, fabrika ve sanayi tesislerinin elektrik giderlerini azaltacak yeni bir dönem başlatıyor.  

Aydınlatma sektörünün lider isimlerinden Cemdağ’ın LED teknolojisi tabanı ile ürettiği Torque serisi, yüzde 60’lara varan enerji tasarrufu ile Türk sanayi ve endüstrisine destek sağlıyor. Ayrıca Cemdağ, sanayi kuruluşlarına yerinde inceleme ve projelendirme ayrıcalığı da sunuyor.

Gerçek enerji tasarrufunun yüksek performanslı son teknoloji  ürünleri seçmekle başladığını savunan Cemdağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sina Cem, Cemdağ mühendislerinin uzun süren araştırmaları sonucu Ar-Ge laboratuvarında LED teknolojisi kullanarak geliştirilen Torque serisinin dayanıklı alüminyum gövdesi ile uzun ömür vaad ettiğini ve homojen ışık dağılımı ile yüksek ışık seviyesi sağladığını belirtti.

Tüneller de çevre dostu Torque ile aydınlanıyor

Az enerji tüketerek yüksek verimli aydınlatma  sağlayan Torque serisi CL 4310 ve CL 4320 modelleri, sanayi tesisleri, depolar, kimya endüstrisi, tekstil fabrikaları, garajlar, tüneller, metrolar, uçak hangarları, istasyonlar, kapalı spor salonları gibi büyük alanların aydınlatmasında tercih ediliyor.

Toz ve neme karşı korumalı olan Torque serisi, 50 bin saatlik armatür ömrüne sahip. Ayrıca civa  gibi zararlı gaz içermeyen Torque serisinin CO² salınımı da oldukça düşük.

Sanayiciye ücretsiz proje desteği Cemdağ’dan

Cemdağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sina Cem “Nereden enerji bulacağız değil, enerjiyi nasıl tasarruflu kullanacağız?” sorusuna odaklanarak Torque serisini geliştirdiklerini belirtti ve “4 farklı şekilde tasarlanan Torque serisi, Türk sanayicilerinin enerji verimliliğine çözüm getirecek bir ürün. Eğer sanayiciler, fabrika sahipleri, kendi endüstri alanlarındaki elektrik sarfiyatından hoşnut değillerse ve ne yapabiliriz diye düşünüyorlarsa bizi arayabilirler. Cemdağ mühendisleri ücretsiz olarak gelip tesisleri inceliyor, sanayiciye en doğru ve en uygun projelendirmeyi yapıyor” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version