Haberler

Sanalpazar.com’da kurduğu işle 20 ülkeye ihracat yapıyor

Published

on

Türkiye’nin dört bir yanından binlerce satıcı ve tüketiciyi bir araya getiren Sanalpazar.com, kobilere, pazarlama masrafı üstlenmeksizin ürünlerini alıcıya ulaştırma olanağı sağlıyor. Sanalpazar.com’dan ürünlerini satışa çıkaran üreticiler şimdiden kendi başarı hikayelerini yaratmış durumda.

 

Türkiye’nin lider e-ticaret siteleri arasında yer alan Sanalpazar.com, tüketicileri binlerce ürün seçeneğiyle buluşturmasının yanı sıra ortaya çıkardığı başarı öyküleriyle de adından söz ettiriyor.

Binlerce üretici ve tüketiciyi kendi bünyesinde buluşturan Sanalpazar.com, sağladığı satış olanaklarıyla, üreticileri en büyük maliyet kalemlerinden biri olan pazarlama masraflarından kurtarıyor. Üreticiler  ücretsiz olarak Sanalpazar.com’da kendi dükkanlarını açarak ürünlerini son tüketiciyle buluştururken, pazarlama maliyeti üstlenmeksizin ve risksiz bir şekilde kendi işlerinin sahibi olabiliyor. Üstelik girişimciler müşterilere sunulan taksitli ödeme imkanı ve ödeme erteleme gibi olanakların yanı sıra, adwords reklamları için profesyonel yardım, müşteriyle online sohbet gibi Sanalpazar.com avantajlarından da yararlanabiliyor.

Girişimciliğin en risksiz yolu
Sitedeki sıfır sermayeli pazarlama olanaklarına değinen Sanalpazar.com Genel Müdürü Cem Kesici, “Sanalpazar.com olarak aslında bir bakıma sivil toplum kuruluşu gibi çalışıyoruz. Bir girişimi olan fakat pazara açılmak için kanal bulamayan girişimcilere, ödeme erteleme avantajımızdan yararlanarak sıfır sermayeyle ve asgari riskle ürünlerini satma imkanı sağlıyoruz” dedi. Girişimcilerin ücretsiz olarak Sanalpazar.com üzerinde dükkan açabildiklerini belirten Kesici, “Yarattığımız bu ortamın ve sağladığımız olanakların kobileri girişimciliğe teşvik edici olmasını umuyoruz” diye konuştu.

Sanalpazar.com’la başlayan bir başarı öyküsü
Girişimciliğe, ürünlerini Sanalpazar.com üzerinden satışa çıkararak başlayan Cemko Metal Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Korkmaz, bugün dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan bir şirketin sahibi. Korkmaz, 2009 yılında üretimine başladığı mısır arabalarını Sanalpazar.com üzerinden satışa çıkardı. Ürünlerinin yüksek talep görmesi üzerine üretim kapasitesini artıran Korkmaz, Cemko Metal’i bugün Avrupa ülkelerine ihracat yapan bir firmaya dönüştürdü.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version