Haberler

Şahinler Holding’ten çalışanlarına ve ailelerine özel tiyatro gösterimi

Published

on

Trakya Bölgesi’nin en büyük yatırımcısı Şahinler Holding, holdinge bağlı Çorlu’daki Şahinler Mensucat Fabrikası’nda “7 Kocalı Hürmüz” adlı komedi oyununu çalışanları ve aileleri için sergiledi.

Şahinler Holding; çalışanları ile ailelerinin keyifli ve bol kahkahalı bir hafta sonu geçirmeleri için Çorlu’da bir tiyatro etkinliği düzenledi. Fox TV’nin ilgiyle izlenen dizilerinden Lale Devri’nde Reyhan karakterine hayat veren tiyatro oyuncusu Ayten Soykök’ün yönettiği komedi oyunu 7 Kocalı Hürmüz;  Şahinler Holding Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu Uysal ve İç Denetim Müdürü Ayşe Yıldırım gibi her biri farklı sektörlerde uzman ve yönetici konumunda görevli, amatör tiyatro oyuncularından oluşan; Gergedan Tiyatro tarafından sergilendi.

Tiyatro gösterimini; Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, aynı zamanda oyunun yönetmenliğini yapan tiyatro ve sinema oyuncusu Ayten Soykök, Bilkont, Şahinler Mensucat, Şahinler Konfeksiyon ve Teyvaş çalışanları ve aileleri izledi.

Oyunu keyifle izleyen davetliler, gösteri sonrası düzenlenen kokteyle katıldılar ve bu eğlenceli etkinlik için hem Şahinler Holding’e hem de tüm oyunculara teşekkür ettiler.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version