Etkinlikler & Fuarlar

Perakendeciler Ankara’da buluşuyor

Published

on

Türkiye’nin dört bir yanından gelen perakendeciler, sorunların çözümü ve yeniliklerin hayata geçirilmesi hedefiyle Ankara’da düzenlenecek olan İç Anadolu Perakende Konferansı’nda buluşacak.

 

Ankara Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ile Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), Ankara PERDER ve Retail Türkiye tarafından düzenlenecek İç Anadolu Perakende Konferansı 26 Haziran tarihinde “Perakendede Eğitim ve İnsan Kaynakları” teması ile gerçekleşecek.

Bu yıl ilki Erzurum’da gerçekleştirilen “Perakende Konferansları”nın ikinci ayağı Sheraton Ankara Hotel’de gerçekleştirilecek. İç Anadolu Perakende Konferansı’nda organize perakendenin önemi, perakendede insan faktörünün değeri ve perakende sektöründe hayata geçirilecek yenilikler konuları üzerinde durulacak.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Selamet Aygün, Ankara PERDER Başkanı Mustafa Altunbilek, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Tekin Acar Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar, İnsan Kaynakları Koordinatörü Duygu Karaca Özer, Menegement Time Kurucu Ortağı Hakan Çoban, Kocaeli Üniversitesi Öğretim  Görevlisi Yılmaz Pekmezcan ve MEB Hayatboyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları ve Programları Grup Başkanı Dr. İsmail Demir’in konuşmacı olarak yer alacağı İç Anadolu Perakende Konferansı, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaklaşık 400 perakendecinin katılımıyla gerçekleşecek.

Ana Sponsorlar: Bağdat, Filiz, Sultan, Yayla

Ulusal Sponsorlar: Beypazarı, Derin Bilgi Sistemleri, Diktaş, Doğuş, Dondu, Gür, Hayat Kimya, İlci, Kahkecizade, Koroplast, NCR, Pakmaya, Parex, SGS, Torku, Üçge

Gala Yemeği Sponsoru: Coca Cola

Çanta Sponsoru: Targus

Basın Sponsoru: Habertürk

Türkiye Perakendeciler Federasyonu hakkında:

Tüketici haklarına, sosyal hukuk devleti anlayışına, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak; ülke çıkarlarını, perakendecilik sektöründe çalışanların ve onların bağlı bulundukları kurumların haklarını korumayı ve geliştirmeyi kendisine amaç edinen Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) 12 Eylül 2006 tarihinde kuruldu. Perakendecilerin çatı örgütü konumunda olan TPF’nin, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde toplam 16 derneği (PERDER) ve (BEYPER) bulunmaktadır. Türkiye Perakendeciler Federasyonu 366 şirket üyesi, 3 bin 490 satış noktası ve 63 bin 706 personeli ile İstanbul, Ankara, Ege, Karadeniz, Batı Karadeniz, Bursa, Kayseri, Çukurova, Doğu Anadolu, Güneydoğu, Konya, Van, İpek Yolu, KKTC, Akdeniz PERDER’ler ve BEYPER aracılığı ile ülke çapındaki faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version