Haberler

Pegasus’tan araç kiralamada global işbirliği

Published

on

Pegasus, 174 ülkede 30.000 noktada faaliyet gösteren araç kiralama platformu CarTrawler ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı sayesinde 800 farklı araç kiralama firmasının toplam 4 milyon araçlık filosundan misafirlerinin zevk ve bütçelerine en uygun aracı seçme fırsatı sunuyor.

 

Sunduğu ek ürün ve hizmetler ile misafirlerine seyahatlerini diledikleri şekilde kişiselleştirme imkanı veren Pegasus Hava Yolları, her geçen gün seyahat ihtiyaçlarına yönelik çözümlerini geliştirmeye devam ediyor.

Pegasus Hava Yolları, 2004 yılında kurulan İrlanda merkezli araç kiralama platformu CarTrawler ile başlattığı işbirliği sayesinde misafirlerine 800 farklı araç kiralama firmasının filo alternatifiyle toplam 4 milyon araçlık geniş seçim fırsatı sunuyor.

174 ülkede 30.000 noktadan araç kiralama hizmeti veren CarTrawler, Pegasus misafirlerine farklı araç kiralama şirketlerini tek bir sayfa üzerinden inceleme ve istedikleri özelliklere sahip araçlara 3 adımda rezervasyonlarını tamamlayarak hızlıca ulaşma kolaylığı sağlıyor.

Pegasus misafirleri, CarTrawler ile https://cars.flypgs.com sayfası üzerinden platforma kayıtlı araç kiralama firmalarının sunduğu farklı ücret ve araç seçeneklerini görebilir, zevklerine ve bütçelerine uygun aracı seçerek seyahatlerini diledikleri gibi planlayabilirler.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version