Etkinlikler & Fuarlar

PaWex 2013 Fuarı, pompa, vana, tesisat sistemleri sektörünün en büyük iş etkinliği

Published

on

PaWex 2013, Pompa, Vana ve Tesisat Sistemleri Fuarı , Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. tarafından 02-05 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

Başarılı geçen ilk organizasyonun ardından ikinci Pompa, Vana ve Tesisat Sistemleri Fuarı Pawex 2013 Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. tarafından POMSAD (Türk Pompa ve Vana Sanayicileri Derneği)’nin desteğiyle 02-05 Mayıs 2013 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

PAWEX 2013 Fuarı ile birlikte POMSAD’ın yürüttüğü 8. Pompa-Vana Kongresi (02-04 Mayıs 2013) organize edildi. Bu önemli organizasyon ile 16 Avrupa ülkesinden pompa ve vana sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

 

PaWex 2013 Fuarı, sektörün ulusal ve bölgesel ticaretini arttırma hedefiyle yola çıkarak, yurtiçi ve yurtdışında etkin tanıtım programlarıyla katılımcılarını hedefledikleri ziyaretçi kitlesine ulaştırarak, yeni iş bağlantıları kurulmasını sağlayacak. Bu kapsamda Ekonomi Bakanlığı ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri ile birlikte fuara 17 yabancı ülkeden alım heyeti organizasyonu düzenleniyor.

 

Pompa sektöründe 1,5 milyar dolar, vana sektöründe ise 800 milyon dolar civarlarında bir dış ticaret hacmine sahip olan Türkiye Pompa vana sektörü dünya ölçeğinde global markaların da yer almasıyla oldukça önemli bir konumda bulunuyor. Özellikle Avrupalı markaların ülkemizde yatırım kararları almaları ülkemizde büyük bir potansiyel oluşturmuş durumda bulunuyor.

 

PaWex 2013 Fuarı kapsamında pompalar, vanalar, tesisat elemanları hidroforlar, borular, tesisat armatürleri, ölçüm cihazları ve göstergeler sızdırmazlık elemanları, su sayaçları, bağlantı elemanları, sızdırmazlık elemanları, depolar, su arıtma, şartlandırma sistem ve cihazları, yangın tesisat elemanları sergilendi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version