Haberler

Özgür Taşatanel GROHE Türkiye Bayi Kanalı Satış Müdürü oldu

Published

on

GROHE Türkiye ekibine 2010 yılında Ege Bölge Satış Yönetici‘si olarak katılan Özgür Taşatanel, GROHE Türkiye Bayi Kanalı Satış Müdürü oldu. Özgür Taşatanel, satış planlamalarını yapılması, ekip ve bayilerin bu planlara,  hedeflere ulaşmasının koordine edilmesi görevlerini üstlenecek.

İş yaşamına Commercial Union Hayat Sigortası’nda Finansal Danışman olarak başlayan Taşatanel, daha sonra Elmor ve  Saint Gobain Weber’de Ege Bölge Satış Temsilcisi ve ardından Satış Yöneticisi olarak görev aldı. 2010 yılında GROHE ekibine katılarak GROHE Ege Bölge Satış Yöneticisi olan Özgür Taşatanel, 2013 yılında da GROHE Türkiye Bayi Kanalı Satış Müdürlüğünü üstlendi.

Evli olan Özgür Taşatanel, Dokuz Eylül Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü mezunu.

 

GROHE Hakkında

GROHE Group, Grohe Holding GmbH, Hemer; Grohe AG, Hemer; Joyou AG, Hamburg (1 Temmuz 2011 tarihinden bu yana tam olarak konsolide edilmiştir) ve yurtdışı pazarlardaki diğer iştiraklerden oluşmaktadır.

GROHE Group dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE, sıhhi tesisat ürün ve sistemlerinde global bir marka olarak, “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunabilmek amacıyla kalite, teknoloji, tasarım ve sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır.

GROHE Group’un dünya çapında 9.000 civarında (bu sayının yaklaşık 3.400’ü Joyou’dadır) çalışanı bulunmaktadır. GROHE’nin Almanya’daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.300’dür. 2012 yılında, GROHE Group 1,405 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır.

Almanya’daki (Hemer, Lahr, Porta Westfalia) 3 ana tesisin yanı sıra; Portekiz, Tayland, Kanada ve Çin’de bulunan tesislerle birlikte toplam 9 üretim tesisi bulunmaktadır. Şirket halen satışlarının yüzde 85’ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version