Haberler

OTOMOL online olarak da müşterilerinin hizmetinde

Published

on

Kurumsal ikinci el otomotiv sektörünün yeni markası OTOMOL, müşterilerini internet ortamında da ağırlamaya başlıyor. Artık herkes, sıfır araç kalitesi ve güvencesinde ikinci el araç alım-satımı gerçekleştirmek için, www.otomol.com‘u ziyaret edebiliyor. OTOMOL, araç stoğunu kolay erişilebilir hale getirmek için akıllı cihazlarda kullanılabilen bir aplikasyon üzerinden tam hizmet veriyor.

Kurumsal ikinci el otomotiv sektörüne tam hizmet anlayışı ve güvenilirlik ilkesiyle adım atan OTOMOL, bünyesinde bulunan ikinci el araçların alım ve satımının gerçek piyasa değerinde yapılmasını ve tek noktadan tüm işlemlerin tamamlanmasını sağlıyor. Sunduğu toplam çözümlerin yanı sıra OTOMOL, araç alım-satımı yapmak isteyen müşterilerine marka ve model çeşitliliğini www.otomol.com adresinden de sunuyor. www.otomol.com adresinde şu anda 400’den fazla araç bulunurken, tüm Türkiye’de açılacak yeni Otomol Satıcıları ile bu sayının iki katına çıkarılması planlanıyor. Sergilenen her aracın tüm detayları ve muhakkak farklı açılardan görselleri online altyapıda yayınlanıyor.

www.otomol.com’u ziyaret edin, önce istediğiniz araca karar verin…

Online altyapısı ile tüm araçlarını sadece bir dakika uzaklıkta sergileyen OTOMOL, akıllı telefon veya tablet üzerinden de tüm araç parkını yanınıza getiriyor. Marka ve model çeşitliliği konularına büyük önem veren OTOMOL, her bütçeye uygun ve her beklentiyi karşılayacak şekilde Türkiye’de sıfır km satışı gerçekleştirilen her otomotiv markasının, neredeyse eksiksiz tüm modellerini sunuyor. Dolayısıyla tüketicinin görmeyi ve sahip olmayı istediği tüm marka ve model araçların ikinci elleri OTOMOL bünyesinde bulunabiliyor.

OTOMOL Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, günümüzde online erişimin her alanda olduğu gibi otomotiv sektöründe de son derece önemli olduğunun altını çizerek: “Tabi ki araçların showroom’larımızda görülmesi büyük önem taşıyor. Ancak müşterilerimizin karar vermesini ve fikir sahibi olmalarını kolaylaştırmak amacıyla online olan mobil showroom’umuz da çok önemli bir noktada bulunuyor. Kullanıcı dostu, ara yüzü sade ve basit olan uygulamamız sayesinde araçlarımızla ilgili gerçek parametrelere anında bir parmak dokunuşuyla ulaşabiliyorsunuz. İstediğiniz tüm kriterlere göre de kolaylıkla arama yapabiliyorsunuz,” diyor.

OTOMOL’da istediğiniz araca karar verdikten sonra her şey çok kolay…

OTOMOL; ‘2. El Araç Alım-Satım’, ‘Araç Takas’, ‘Ekspertiz’, ‘Garanti’, ‘Kredi’, ‘Sigorta’, ‘Tescil’, ‘Aksesuar’ ve ‘Araç Görünüm Yenileme’ temel hizmetlerini tek noktada sunarak, ikinci el otomobil almayı düşünen herkese eşsiz avantajlar sağlıyor. Dolayısıyla araç alımı veya satımı gerçekleştiren herkes, kolaylıkla tüm işlemlerini en kısa zamanda tamamlıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version