Haberler

Ocean Balık Yağı’na Ifos’tan 5 yıldızlı kalite onayı

Published

on

 

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nden geçtiğimiz aylarda ‘Üstün Tat ve Kalite Ödülü’ alan Ocean Balık Yağı, bu kez Kanada merkezli IFOS’tan (Uluslararası Balık Yağı Standartları) 5 yıldızlı kalite onayı aldı.

Omega 3 içerikli ürünleri Dünya Sağlık Örgütü, Beslenme Konseyi ve GOED standartlarına göre tarafsızca test eden bir kuruluş olan IFOS, Ocean Balık Yağı’nı konsantrasyon, saflık, stabilite, içerik ve kalite gibi 5 ayrı kritere göre değerlendirmeye tabi tutarak 5 yıldızlı kalite onayı verdi. Omega-3 içerikli balık yağlarına yönelik bir üçüncü şahıs test ve uygunluk programı olan IFOS programına kayıtlı olmak, balık yağı endüstrisinde en üst düzey pazarlama araçlarından biri olarak kabul ediliyor.

 

Bir ürün IFOS tarafından test edildiğinde tüm dünyadaki tüketiciler ürüne özel test sonuçlarını doğrulayan rapora (batch-report) erişebiliyorlar. Ürün için verilen Tüketici Raporu 5 yıldızlı değerlendirme sistemine dayanıyor ve bu rapor müşterilere, ürün ve markaları karşılaştırmaları için anlaşılması kolay, bilimsel olarak doğrulanmış bir yöntem sağlıyor. Ürünlerin tazeliği, her seride İFOS tarafından test edilip, söz konusu markanın güvenilir bir şekilde tüketiciyle buluşması sağlanıyor.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version