Haberler

Nurkay Makina’nın yeni Genel Müdürü Berk Kurttepeli oldu

Published

on

 

İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina’nın Genel Müdürlüğü’ne Berk Kurttepeli getirildi. 40 yıla yakın süredir kaynak makinesi, örtülü elektrod, kaynak teli ve kimyasalları konusunda birçok ilke imza atan Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

Nurkay Makina Genel Müdürü Berk Kurttepeli

Kaynak makineleri üretiminde Kilmak markası ile 40 yıldır pek çok ilke imza atan Nurkay Makina’nın Genel Müdürlüğü’ne sektörün tecrübeli ismi Berk Kurttepeli getirildi. AKFA Holding çatısı altında Ar-Ge mühendisleri ile ürün çeşitliliğini artırmak için TÜBİTAK ve SANTEZ işbirliği çerçevesinde projeler gerçekleştiren Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

 

Haydarpaşa Lisesi ve İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nden mezun olan Berk Kurttepeli, İTÜ Endüstri Mühendisliği’ni yüksek lisans derecesi ile tamamladı. Profesyonel iş hayatına 1993 yılında Telka Rabak San. ve Tic. A.Ş.’de Ürün Mühendisi olarak başlayan Kurttepeli, kariyerini Gedik Kaynak San. ve Tic. A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak sürdürdü. Stratejik planlama, iş geliştirme, marka yönetimi, satış kanalları gibi konularda uzman olan Berk Kurttepeli, 6 yıl dünyanın en büyük kaynak kuruluşlarından olan ESAB firmasın’da Akdeniz bölgesine bağlı olarak ESAB Saldatura S.p.A’nın Türkiye Ülke Müdürlüğü’nü yürüttü.

 

Satış-pazarlama, finans analizleri, küresel ve gelişmekte olan pazarlarda büyüme ve strateji geliştirme ile geleceğin iş geliştirme teknikleri alanlarında da uzmanlıkları bulunan Kurttepeli, Türk ürünlerinin bölge ülkelerde de yaygınlaşması üzerine önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Seyahat etmeyi seven Berk Kurttepeli, yelken sporuyla ilgilenmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurkay Makina Hakkında:

Üretim faaliyetlerine 1976 yılında başlayan Nurkay Makina, 2009 yılında AKFA Holding bünyesine katıldı. Türkiye’nin ilk yerli Inverter kaynak makinesini üreten şirketi unvanına da sahip olan Nurkay Makina, üretim faaliyetlerini Akyazı’daki 25.000 metrekare alana kurulu fabrikasında gerçekleştiriyor. Üretimini Kilmak markası ile sürdüren, Ar-Ge mühendisleri ile ürün çeşitliliğini artırmak için TÜBİTAK ve SANTEZ işbirliği çerçevesinde birçok önemli projeye imza atan Nurkay Makina, çalışmalarını global bir marka olma stratejisi ile sürdürüyor. Kaynak makinesi, örtülü kaynak elektrotları, kaynak telleri, kaynak kimyasalları üreten, eğitim veren ve müşterilerine uçtan uca çözüm sunma vizyonu ile hareket eden Nurkay Makina, Ador, Migatronic ve Parweld’in Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. www.nurkaymakina.com.tr

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version