Haberler

Mobil 1 ile klasik otomobiller Türkiye yollarında

Published

on

Mobil 1 klasik otomobillerin değerli motorlarının korunması, performanslarının artırılması ve yakıt ekonomisi sağlama konularında aktivitelerine devam ederek tüm sürücülerin dikkatini bilinçli motor yağı kullanımı konusuna çekiyor.

 

40 klasik otomobil Afyonlularla buluştu

 

Mobil 1 ile markalandırılmış 40 klasik otomobil 28 Haziran Cumartesi sabahı konvoy halinde İstanbul’dan yola çıkarak Afyon’a ulaştı. Aynı gün Afium AVM’de sergilenen klasik otomobiller Afyonlulardan büyük ilgi gördü.

Amaçlarının klasik otomobilleri günümüzde yaşatıp geleceğe taşımak olduğunu söyleyen İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) Başkanı Serkan Okay her biri 50-60 yaşında olan araçlarının bu yolculuğuna Mobil 1’in önemli katkı sağladığına dikkat çekti. İKOD Genel Sekreteri İlker Tayalı ise, “Klasiklerimize gözümüz gibi bakıyoruz. Her bir parçasının orijinalliğini korumak bizim için çok önemli. Bu konuda geleneksel motor yağlarının ötesinde performans sunan Mobil 1’in aşınma önleme teknolojisine güveniyoruz. Ayrıca otomobillerimizin motorlarının randımanlı çalışmasını sağlayan yüksek teknolojiye sahip Mobil 1 ile hem yakıt ekonomisi de yapıyor hem de araçlarımızın motorlarını koruyup, çok daha uzun ömürlü olmasını sağlıyoruz” dedi.

İKOD üyeleri, 3 günlük programda, Frigya medeniyetinden izler taşıyan tarihi kalıntıları ve antik eserleri bünyesinde barındıran Frig Vadisi, Milli Mücadele’nin izlerini taşıyan Kocatepe Anıtı, Zafer Anıtı, Hava Şehitliği, Anıtkaya Şehitliği, Çiğiltepe, Aslantaş, Yazılıkaya gibi tarihsel ve kültürel alanları ziyaret ettiler. Ayrıca Şükrü Demirayak’a ait çeşitli koleksiyonları da inceleyerek Afyon ziyaretlerini, tamamladılar.

Mobil 1

Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1, geleneksel motor yağlarının ötesinde performans sunan aşınma önleme teknolojisini içermektedir. Bu teknoloji, Mobil 1’in otomobil üreticilerinin en katı standartlarını karşılamasını ve normal, hatta aşırı koşullar altında motor aşınmasına karşı üstün koruma sunmaktadır. Mobil 1, kritik motor parçalarını korumak için aşırı uçlardaki sıcaklıklarda hızla akar ve motor performansını en üst düzeye çıkarmak ve motor ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Daha fazla bilgi için www.mobil1.com.tr adresini ziyaret ediniz.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version