Diğer İmalatlar

Mitsubishi Elektrik sanayi otomasyon sektörüne hızlı bir giriş yaptı

Published

on

Mitsubishi Electric Corporation (TOKYO:6503) Türkiye’deki oluşumu Mitsubishi Electric Turkey A.Ş. ’nin GENEL TEKNİK SİSTEMLER SANAYİ ve TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (GTS) ile birleştiğini ve ülke genelinde 5 satış ofisi ve 42 çalışanın yer aldığı yeni organizasyon yapısının, sanayi otomasyonu satışlarına resmen başladığını açıkladı.

 

 

Mitsubishi Electric, öncelikli pazarlarından biri olan Türkiye’de, bu yeni yapıyla beraber sanayi otomasyonu satışlarının 2016 mali yılının sona ereceği Mart ayı itibariyle 3 milyar yen olacağını öngörüyor. Daha fazla büyüme için, Mitsubishi Electric Türkiye ile komşu ülkelerde de satışları geliştirmeyi planlıyor.

 

 

Mitsubishi Electric Türkiye ayrıca, klima ile  uydu, asansör/yürüyen merdiven, otoray için elektrik ekipmanı ve gibi güç sistemleri gibi altyapı tabanlı iş birimlerininTürkiye’deki alanını genişletmek üzere de faaliyet gösterecektir.

 

 

Mitsubishi Electric Türkiye A.Ş. Kuruluş Bilgileri

Merkezi İstanbul olan şirket, 2012 Aralık ayında 28 milyon Türk Lirası sermaye ile kuruldu. Şirket,%70 oranında Mitsubishi Electric Europe B.V.’ye, %30 oranında ise Mitsubishi Electric Corporation’a ait. 45 çalışanı bulunan Mitsubishi Electric Türkiye’nin, Türkiye ve çevre bölgelerdeki faaliyet alanları arasında sanayi otomasyonu (satış, mühendislik hizmetleri ve entegrasyon), havalandırma sistemleri ve alt yapı destek gibi hizmetler yer alıyor. Bunların yanı sıra,p azar araştırması da dahil olmak üzere pazarlama çalışmaları, yerel satış ağlarının oluşturulması ve distribütörlerin yönetimi de bu merkezde yürütülüyor.

 

Mitsubishi Electric Hakkında

Hem kurumsal müşteriler hem de tüketicilere sunduğu güvenilir ve yüksek kalitede ürünler konusunda sahip olduğu 90 yılı aşkın tecrübeyle Mitsubishi Electric Corporation (TOKYO: 6503); bilgi işleme ve iletişim, uzay geliştirme ve uydu iletişimleri, tüketici elektroniği,endüstriyel teknoloji, enerji, taşımacılık, bina donatımı gibi alanlarda kullanılan elektrik ve elektronik ekipmanların üretim, pazarlama ve satışında dünya lideridir. Tamamen Mitsubishi Electric’e bağlı olan Mitsubishi ElectricEurope B.V, Avrupa’daki müşterilerine yenilikçi teknoloji çözümleri ve yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam etmektedir. Daha fazla bilgi için www.mitsubishielectric.eu adresini ziyaret ediniz.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version