Diğer İmalatlar

Metalik Fikirler 2. Ar-Ge Proje Pazarı ödülleri sahiplerini buluyor

Published

on

 

 

İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen “Metalik Fikirler 2. Ar-Ge Proje Pazarı” yarışmasında ödüller sahiplerini buluyor.

 

31 Ekim 2013 Perşembe akşamı İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek ödül töreninde toplam 100 bin TL ödül dağıtılacak ve kazanan projeler sanayici ile buluşacak.

Geçen yıla oranla yüzde 33’lük artışla 544 projenin başvuruda bulunduğu Ar-Ge Proje pazarında ön jüri tarafından seçilen 100 proje ödül töreni esnasında sergilenecek. Proje Pazarında; Isı yalıtımı yüksek cam malzemeler, nükleer uygulamalarda zararlı metale alternatif çevre dostu kompozit malzeme kullanımı, kaplama materyali küllerinden külçe metal geri kazanımı, savunma sanayi ve koruma amaçlı kompozit ekipman üretimi, atıklardan enerji üretimi, hafif ve dayanıklı  otomotiv malzemesi üretimi, farklı enerji kaynaklı bataryalar gibi çeşitlenen birçok alandaki proje dereceye girmek için yarışacak. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki ve yönetim kurulu üyelerdi başta olmak üzere, ihracatçı birlikleri başkanları ve iş dünyasından temsilcilerin de yer alacağı gece, ekranların sevilen komedi-tiyatro şovu Güldür Güldür ekibinin Metalik Fikirler Özel Gösterisi ile sona erecek.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version