Haberler

“Memnuniyetanalizi.net”le anketler daha hızlı, kolay ve mobil

Published

on

 

Türkiye’nin ilk ve en büyük İnsan Kaynakları platformu Kariyer.net, üye firmalarının ihtiyaçlarından yola çıkarak geliştirdiği yenilikçi ve çok yönlü çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Çalışan memnuniyetini ve bağlılığını arttırmayı hedefleyen şirketler için Kariyer.net’in yeni ürünü “Memnuniyetanalizi.net” hızlı, kolay ve self-servis bir hizmet sunuyor. Çalışanlar, anketleri mobil cihazlardan da yanıtlayabiliyor.

 

Günümüz iş dünyasındaki artan rekabet ve kalifiye elemanı elde tutmanın zorluğu, çalışan memnuniyetini fazlasıyla önemli hale getirdi. Artık birçok şirket için, artan rekabet içinde fark yaratacak başarılara imza atmak ve hedeflerini gerçekleştirebilmek için, mutlu ve kuruma bağlı çalışanlara sahip olmak bir zorunluluk haline geldi. İnsan Kaynakları alanındaki deneyim ve liderliğiyle 14 yıldır üye firmalarına en iyi hizmeti sunan Kariyer.net, şirketlerin ve İnsan Kaynakları profesyonellerinin çalışan bağlılığı ve memnuniyetini artırmaya yönelik uygulamalarına destek olmak amacıyla Memnuniyetanalizi.net’i geliştirdi.

 Mobil olarak yanıtlanabiliyor

 “Bir şirkette çalışan memnuniyeti ve bağlılığı yüksek bireyler ne kadar fazla ise verimlilik ve yüksek performans elde etmek o kadar mümkün” diyen Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, sözlerine şöyle devam ediyor: “Düzenli olarak uygulanan Çalışan Memnuniyet Analizi ile elde edilen veriler, şirketlerin iyileştirme planlarının oluşturulması, hayata geçirilmesi ve gelecekteki yol haritalarını belirlemelerinde en önemli araçlardan biri. Kariyer.net olarak müşterilerimizin iş süreçlerine destek olmak için yenilikçi ürün yelpazemize Memnuniyetanalizi.net’i ekleyerek kullanıcıların beğenisine sunduk. Her şeyin dijital ve mobil haliyle hayatımıza girdiği günümüze paralel olarak Memnuniyetanalizi.net de mobil cihazlardan da yanıtlanabilir şekilde tasarlandı. Bu özelliğiyle de benzerlerinden bir adım önde olduğunu ispat ediyor.”

“Çalışan memnuniyet anketinizi hazırlayın. Davet maillerinizi gönderin. Çalışanlarınız cevaplasın. Siz de detaylı raporları alın.”

Ürün, www.memnuniyetanalizi.net internet sitesi üzerinden işverenler ve İK profesyonelleri  tarafından self servis olarak kullanılıyor. Anketi düzenleyen kişi, kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptıktan sonra kendi çalışanlarının listesini sisteme yükleyip, sormak istediği soruları soru bankasından seçerek ya da kendi oluşturarak çalışanların e-postalarına gönderiyor. Çalışanların cevaplaması için yeterli zaman verildikten sonra firma detaylı raporda çalışanlarının memnuniyet seviyelerini ve şirkete bağlılıklarını ölçebiliyor. Ayrıca anketler arası karşılaştırma yapılabiliyor. Kariyer.net’in 14 senelik deneyimiyle arkasında olduğu yeni üründe çalışanlar anketteki soruları kolaylıkla mobil cihazlarından da cevaplayabiliyor.
Ankette yer alan açık uçlu sorular çalışanlara; ankette yer almayan ama belirtmek istedikleri konuları veya duygu ve düşüncelerini paylaşma imkanı sağlıyor. Detaylı analizlerle iyileştirme alanları, iletişim, takım çalışmaları ve departman bazlı memnuniyetler ölçülebiliyor. Çalışan memnuniyet anketlerinde gizlilik çok önemli ve hassas bir konu. Memnuniyetanalizi.net gizlilik prensiplerine uygun olarak tasarlandı. Anket hazırlayan kullanıcılar, hangi çalışanın nasıl cevap verdiği ile ilgili hiçbir bilgiye ulaşamıyor ve bununla ilgili rapor alamıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version