Haberler

MB Bucket ve Sandvık ile çifte tasarruf

Published

on

Distribütörlüğünü ASC Türk’ün yaptığı MB Bucket ve Sandvik ürünleri hafriyat sektörü için bütünlüklü çözüm sunmaya devam ediyor. ASC Türk Satış Destek Mühendisi Murat Görsen Üste iddialarının, MB ve Sandvik ürünleri ile zamandan ve maliyetten tasarruf sağlamak olduğunu belirtiyor.

 

Türkiye’de ASC Türk bünyesinde satışa sunulan ve hafriyat sektörü için çözümler üreten MB Bucket ve Sandvik ürünleri işletmeler açısından birçok avantaj sunuyor.

Tesislere yerleştirilen Sandvik sabit kırıcılar yıkımı yapılan binadan ya da hafriyattan arta kalan malzemeleri nakliyesine gerek kalmadan, kırılmasına olanak sağlıyor, ardından da son kullanıcıya ulaştırıyor.

Yakıt ve diğer nakliye masrafları düşünüldüğünde geri dönüşüm ve hafriyattan nihai ürün elde edimi için oldukça ekonomik çözüm sunan Sandvik kırıcılar, ÇED raporu alınarak kurulması gereken bu türden tesislerin aksine istenilen lokasyonda 30 dakika içerisinde kırıma ve elemeye hazır hale getirilebiliyor.

Mobil kırıcıların en büyük avantajlarından bir tanesinin, makinanın olduğu yerde bulunan geri dönüşüm malzemesinin, dönüştürülerek son kullanıcıya direkt gönderilmesi olduğunu belirten ASC Türk Satış Destek Mühendisi Murat Görsen Üste, bunun hem zaman hem de nakliye masraflarından direkt tasarruf sağladığına vurgu yapıyor.

Mobil kırıcıların iş makinası sınıfına girdiği için ÇED gibi herhangi bir rapora ihtiyaç duyulmadığını belirten Üste, kentsel dönüşüm projelerinin yoğunluk kazandığı günümüzde mobil kırıcı ve eleklere yönelimi, “ Sandvik mobil kırıcılar ve elekler, son yıllarda özellikle kentsel dönüşüm alanında yoğunlukla tercih edilmeye başlandı. Yıkılan binalardan arta kalan inşaat atıklarının tekrar değerlendirilmesi ve ekonomiye geri kazandırılması da işte bu süreç içerisinde çok önemli bir yer alıyor. Bu atıkların ekonomik değerlerinin oldukça yüksek, olması dolayısı ile doğru şekilde geri dönüştürüldükleri zaman ortaya çıkan değerlerin, kentsel dönüşüm için harcanacak paraların ve kaynakların geri kazanımı konusunda önemli bir katkı sağladığı açıkça görülmektedir” sözleri ile ifade ediyor.

 

MB Bucket ise Türkiye pazarına yeni giriş yapan bir marka. Benzerlerinin aksine sadece Kırıcılı Kova ve Elek üzerinde uzmanlaşan MB Bucket, yıkım geri dönüşüm sektörlerine getirdiği kolaylıklar ve teknolojisi sayesinde bu ürün gamında dünyadaki en iyi firma olarak anılıyor. MB Bucket ürünleri, Türkiye pazarı ve özellikle de kentsel dönüşüm projeleri için ihtiyaçları tam olarak karşılama konusunda oldukça iddialı.

 

Türkiye’de daha çok sabit kırıcıların tercih edildiğini belirten Üste, kırılacak malzemenin önce kırıcıya nakliyesinin gerektiğini bunun da ekstra bir maliyet anlamına geldiğini ifade ediyor. Sabit kırıcıda biri giriş diğeri ise çıkış tarafında iki makinaya ihtiyaç duyulacağına dikkat çeken Üste, bu makinaların kiralanmasının da maliyetlere yansıyacağını belirtiyor; özellikleri ile birlikte çözümü şu şekilde sunuyor: “Kırıcılı kova ve elek ataçmanları alındığında nakliye ve makine kiralama maliyetleri ortadan kalkıyor. Sadece bir adet iş makinesi ile malzemeler yerinde direkt nakliye edilecek kamyonun içinde veya istenilen alanda istenilen büyüklükte kırılarak sevk edilmeye hazır hale getirilebiliyor. MB Bucket ürünleri işletmeler için toplam maliyeti büyük ölçüde azaltır. MB Bucket ataçmanları tüm iş makinalarına uyarlanabilir; özellikle de şehir içindeki yıkım alanlarında kullanılmaya çok elverişlidir. Kırıcılı kova, kırılacak malzemenin çok küçük bir alanda ekstra bir makinaya ihtiyaç duymadan 20 cm’den 1,5 cm’e kadar istenen ebatlarda kırımını yapabiliyor. Hatta içinde metal olan bina kolonu gibi malzemeleri istenen boyutlarda kırarak, içindeki metali de kolay bir şekilde ayırabiliyor. MB Bucket’ın diğer ürünü olan elek ise 80 mm’lik çaptan 20 mm’lik çapa kadar istenilen ebatlarda eleme yapabiliyor. Değiştirilebilir elek çıkış ebatları ve yüksek üretim kapasitesi sayesinde peyzajdan taş ocaklarına kadar geniş bir kullanım alanı olan MB Bucket elek alanında lider bir markadır.”

 

ASC Türk’ün müşterileri için ortaya koyduğu ‘toplam çözüm ortağı’ yaklaşımı, MB Bucket ve Sandvik markaları için de geçerli. Firma müşterilerinin ihtiyaç duyduğu makinaların seçimi için hem teknik hem teorik destek veriyor. Satışı takip eden süreçte ise makinaların teslimatları, kurulmaları, çalıştırılmaları ve ilk üretimlerinin yapılması için müşterinin şantiyesine ziyaretler gerçekleştiriliyor.

ASC Türk, güçlü satış sonrası hizmet kadrosu ve imkanları ile makinası çalıştığı sürece her zaman müşterisinin yanında yer alarak, destek sunmaya devam ediyor.

 

 

 

ASC Türk Hakkında:

ASC Türk; altyapı projelerinde, yol yapımı projelerinde, inşaat ve madencilik sektöründe kullanılan Volvo İş Makinaları, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri’nin, Chicago Pneumatic El Aletleri’nin Türkiye distribütörü olarak hizmet vermektedir. Yüksek kalite standartlarına sahip Volvo, Sandvik ve Chicago Pneumatic satış ve satış sonrası hizmetleri ASC Türk tarafından tüm Türkiye geneline yayılmış olan geniş hizmet ağı aracılığı ile özenle sağlanmaktadır.

 

Volvo İş Makinaları Hakkında:

Kaliteli, güvenli ve doğaya saygılı araçları, dünya çapında bir servis ağı desteği ile sunan Volvo İş Makinaları’nın ürün gamında lastik tekerlekli yükleyici, ekskavatör, belden kırma kırma kaya kamyonu, motor greyder, asfalt serici, silindir, kazıcı-yükleyiciler ve kompakt makinalar olmak üzere yaklaşık 150 araç seçeneği bulunuyor. Her ülkeden müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla finansman, ikinci el ve kiralama hizmetleri de sunan Volvo, iş makinalarında dünya çapında ünlü dizel motor teknolojisini kullanıyor.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version