Etkinlikler & Fuarlar

Lifesize ile mekân bağımsız toplantı dönemi başlıyor

Published

on

Uçtan uca bilişim çözümleriyle Türkiye’nin öncü sistem entegratörleri arasında yer alan Akfa Bilişim, teknoloji ve iş dünyasındaki yüzlerce uzmanı aynı çatı altında buluşturan “Microsoft Birleşik İletişim Zirvesi”nde Microsoft Lync uyumlu konferans çözümü “LifeSize”ı tanıttı. İş dünyası için geliştirilen yeni nesil iletişim çözümü LifeSize ile şirket çalışanlarının toplantı yapmaları ve birlikte çalışmaları için aynı mekanda olma zorunluluğu sona eriyor. Toplantıları dört duvar arasından tablet ve cep telefonuna kadar taşıyan LifeSize video konferans çözümü, iş verimliliğini maksimum seviyeye taşırken, şirketlerin iletişim, toplantı giderlerini minimuma indirip, zamandan da tasarruf etmelerini sağlıyor.

 

İş hayatının gün geçtikçe yoğun, karmaşık ve çok yönlü bir hal alması, çalışanlar arası iletişim tekniklerini önemli kılıyor ve buna yönelik çözümlere daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Hayata geçirdiği yenilikçi uçtan uca bilişim çözümleri ile 10 yılı aşkın süredir Türkiye’nin öncü sistem entegratörleri arasında yer alan Akfa Holding Bilgi Grubu Şirketlerinden Akfa Bilişim, bu ihtiyaçlar doğrultusunda sunduğu mobilize çözümlerle kurumları daha verimli, iletişim performansı yüksek bir geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

 

Microsoft Türkiye ve ekosistemindeki uluslararası saygın iş ortakları ile kamu ve özel sektöre yönelik anahtar teslim yenilikçi projeler geliştiren Akfa Bilişim, ses, görüntü, veri paylaşımı ve mobil kullanım uygulamalarını içeren birleşik iletişime ilişkin yeni nesil video konferans çözümlerini sponsoru olduğu “Microsoft Birleşik İletişim Zirvesi”nde tanıttı. Microsoft’un Lync uygulaması ile çalışanlar onay için e-posta alıp göndermek yerine masaüstü, uygulama ve sanal masaüstü paylaşımı özellikleriyle geliştirilmiş konferans sayesinde gerçek zamanlı işbirliği sağlıyorlar.  Şirket içi ya da şirketler arası iletişimde yenilikçi bir çözüm sunan LifeSize, çalışan verimini artırırken, başta iletişim ve ulaşım giderlerini minimuma indiriyor.

 

Her sektöre yönelik çözüm

Eğitim, sağlık, finans, inşaat başta olmak üzere iş yapış biçimlerinde köklü bir değişim için birçok yeniliği beraberinde getiren LifeSize, mekandan bağımsız olarak HD ve full HD kalitede görüntülü toplantı olanağı sunuyor. Microsoft’un yazılım tabanlı birleşik iletişim platformu Lync ile uyumlu olarak çalışan LifeSize, farklı mekanlardaki birçok kullanıcının sunum, demo yapma, teknik çizim ve bütçe dosyaları üzerinde aynı anda çalışmasına olanak tanıyor. Sistem aynı zamanda ister dört duvar arasında, ister PC, notebook, tablet ya da cep telefonu aracılığı ile toplantıların gerçekleştirilmesine olanak modern bir çalışma ortamı yaratıyor.

 

Hem işverene hem çalışana verimli yaklaşımlar

LifeSize tüm bunların yanında iş dünyasında önemli bir külfet haline gelen iş seyahatleri, toplantılar için harcanan zaman ve maliyeti en aza indirirken, hava koşulları, sağlık nedenleri, iş yoğunluğu dolayısıyla bir araya gelemeyen çalışanlara da zamanını doğru yönetebilme olanağı tanıyor. Kurumların tümleşik iletişim cihazlarıyla da çalışabilen LifeSize, basit ve kullanışlı ara yüzü ile operasyonel yük ve maliyetleri de ortadan kaldırıyor. Her ölçekteki şirket ve kişiler için kısa sürede hayata geçirilebilen LifeSize çözümleri, görüşmeye katılanları gerçek boyutunda görüntüleyebildiği gibi, oda içindeki toplantı kontrollerini de daha kullanışlı hale getiriyor.

 

 

AKFA Bilişim Hakkında:

Hayata geçirdiği uçtan uca bilişim çözümleriyle 10 yılı aşkın süredir Türkiye’nin öncü sistem entegratörleri arasında yer alan AKFA Bilişim, AKFA Holding sinerjisinden aldığı güçle çalışmalarını sürdürüyor. Sektörün lokomotifi misyonunu üstlenen AKFA Bilişim, sistem, sanallaştırma, veri merkezi, istemci, çevre birimleri, altyapı, ağ, bilgi güvenliği, iletişim, yazılım, akıllı bina, mobil, digital signage ve reklam çözümlerinde geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Kamu, savunma, eğitim, üretim, banka, finans, sağlık ve medyaya kadar her büyüklükteki şirketin yenilikçi teknolojilere, uygun yatırımlarla ulaşmaları için özel çözümler geliştiren AKFA Bilişim, bilişim teknolojilerinde Dell, Apple, Cisco, IBM, McAfee, NetApp, Adobe, Oracle, Vmware, Microsoft başta olmak üzere birçok üretici ile iş ortaklığı yapıyor. www.akfabilisim.com

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version