Etkinlikler & Fuarlar

Legrand Grup, İzmir III. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’nde, Data Center çözümlerini sundu.

Published

on

Legrand Grup, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen III. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’nde yer aldı.

Dünyada 70’den fazla ülkede faaliyet göstermekte ve var olduğu pazarların en az birinde pazar lideri olan Legrand Grup, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından 21-24 Kasım 2013 tarihleri arasında Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenen III. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’ne katıldı. Legrand Grup, elektrik, elektronik, enerji, aydınlatma, otomasyon gibi elektrik-elektronik mühendisliğine ilişkin önemli firma ve konukların yer aldığı III. Elektrik Tesisat Ulusal Kongresi ve Sergisi’nde, Alpes Technologies, Cablofil, Estap, İnform, Legrand ve Zucchini markalarının ürün çözümleriyle kurulan Data Center standı ile yer aldı.

Alanlarında pazar lideri olan İnform (Kesintisiz Güç Kaynağı), Estap (Koridor Çözümü), Legrand (XL3 AG Tip Testli Dağıtım Panoları, LCS2 Yapısal Kablolama Sistemleri) uçtan uca Data Center çözümlerini ziyaretçiler ile buluşturdu. Legrand Grup, fuar alanında kurduğu Data Center standıyla etkin bir şekilde yer alırken, 4 gün süren etkinlikte sektöre ilişkin gelişmeler paylaşıldı. Kongre ile eş zamanlı düzenlenen sergi, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesine ışık tutarak, teknolojik ürünler ziyaretçilere sunuldu. Legrand Grup, stand ve ürünleri ile katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Legrand Grup Hakkında:

Legrand Grup dünyada 70’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir ve var olduğu pazarların en az birinde pazar lideridir. Bu güçlü pazar hakimiyeti Legrand Grup’a, profesyonellerin birbirinden farklı ihtiyaçlarına cevap verebilmek, son kullanıcıların çeşitli zevklerine uygun ürünler sunabilmek ve ülke standartlarına uygun kurulum ve işlev kolaylığı sağlan ürünler üretebilmek gibi ciddi avantajlar sağlamaktadır. http://www.legrandgroup.com.tr/

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version