Haberler

LEGO İstanbul’da ofis açıyor!

Published

on

Dünya’nın en büyük oyuncak markalarından biri olan LEGO, 14 yıldır Türkiye distribütörlüğünü yapan Adore Oyuncak ile yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda İstanbul’a ofis açmaya karar verdi.

14 yıldır LEGO’nun Türkiye’deki tek distiribütörü olan Adore Oyuncak’ın yaptığı yatırımlar ve önemli projeler sayesinde, LEGO özellikle geçtiğimiz 5 yıl içinde Türkiye pazarında önemli gelişmelere imza attı. Yapılan bu başarılı çalışmalarla LEGO’nun Türkiye pazarında gösterdiği büyüme, dünya büyüme trendleriniz üzerinde ilerlemesine ve hayranlık uyandırmasına neden oldu.

Gelinen bu başarılı noktada LEGO, Türkiye oyuncak pazarına daha fazla yatırım yapmaya karar vererek, İstanbul ofisini 2014 yılı ortalarında açmaya karar verdi.

LEGO’nun Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mr. Uwe Christiansen, İstanbul’da LEGO ofisi açma kararını açıklamaktan çok memnun olduğunu söyledi ve “Türkiye pazarı yıllardır uzun vadeli stratejik partnerimiz Adore Oyuncak tarafından çok başarılı bir şekilde yeşertilmiş ve geliştirilmiştir. Şimdi LEGO’nun daha büyük ve güçlü yatırımlar yapma zamanının geldiğine inanıyoruz” dedi.

LEGO, 1999 yılından beri başarılı bir şekilde LEGO’nun dağıtımını yapan Adore Oyuncak ile uzun yıllara dayanan güçlü ve verimli iş ortaklığını daha da geliştirerek sürdürecektir. LEGO Türkiye ve Yunanistan Satış Müdürü olarak geçtiğimiz yıllarda Türkiye pazarını yönetmiş ve Türkiye pazarı hakkında detaylı bilgiye sahip olan Mr. Glenn Røn Bjerg LEGO Türkiye ofisi ülke müdürü olarak atanmıştır.

Mr. Uwe Christiansen, “Adore Oyuncak ile yakın işbirliği içerisinde  şu anda Türkiye pazarındaki ana stratejik konuların şekillendirilmesi çalışmalarını sürdürmekteyiz. Planımız Adore Oyuncak ile birlikte iki noktalı yaklaşım ile pazara girmek ve müşterilerimize LEGO ve Adore Oyuncak üzerinden hizmet vermektir” diye ekledi.

 

Adore Oyuncak Hakkında:

Adore Oyuncak 1996’dan bu yana çocukları ve içindeki çocuğu hiç kaybetmeyenleri dünyanın en ünlü eğitici ve eğlenceli oyuncaklarıyla buluşturuyor. LEGO ve Ravensburger’in Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Adore Oyuncak 2002 yılında dünyanın en büyük model maket markası Revell, 2005 yılında aksiyon figürü pazarının en önemli üreticilerinden Bandai ile distribütörlik anlaşması yaparak Harumika, Ben 10, Pokemon, Keytweens, Star Friends, PopPixie gibi popüler markaları çocuklarla buluşturdu.  2011 ortalarında ise Epoch ile anlaşarak Sylvanian Families ürünlerinin distribütörlüğünü yapmaya başladı. 2012 yılında Rainbow ile distribütörlük anlaşması yapan Adore Oyuncak bünyesine katmış olduğu Winx Club markası ile kız oyuncakları kategorisinde de önemli bir paya sahip oldu.  Çocukların gelişimine ve güvenliğine hassasiyetle yaklaşan Adore Oyuncak’ın bünyesinde bulunan tüm ürünler AB oyuncak standardı 88/378/EEC direktifine ve AB uyum yasaları çerçevesinde yayımlanan Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Oyuncak Yönetmeliği’ne uygun olarak ithal edilmektedir ve CE uygunluğuna sahiptir. Adore Oyuncak yapı oyuncakları, kutu oyunları, puzzle’lar, maketler, aksiyon figürleri, oyuncak bebek ve oyun setleri segmentlerinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version