Haberler

Lawless: “Hayır dememek bir şirket politikası”

Published

on

Sabancı Üniversitesi öğrencileri Jumeirah Group Yönetim Kurulu Başkanı Gerald Lawless ile çay sohbetinde biraraya geldi.

 Sabancı Üniversitesi Ekonomi İşletme Kulübü “CEO’larla Çay Sohbetleri” ekibi,, 8 Şubat’ta İstanbul’da bulunan Jumeirah Group Yönetim Kurulu Başkanı Gerald Lawless ile biraraya geldi.

 

Dubai’nin Al Habtoor Group gibi lider kuruluşlarının önemli isimleri ile samimi bir ortamda geçtiğimiz hafta bir araya gelen Sabancı Üniversitesi Ekonomi İşletme Kulübü öğrencileri “CEO’larla Çay Sohbetleri” toplantı dizisi ile bu hafta ise Jumeirah Group Yönetim Kurulu Başkanı Gerald Lawless ile İstanbul seyahati sırasında biraraya geldi. Yaklaşık iki saat süren görüşmede Lawless Sabancı Üniversitesi öğrencilerinin sorularını içtenlikle cevapladı.

 Lawless: “Hayır dememek bir şirket politikası”

 Öğrencilere işdünyasında başarılı olmanın inceliklerini anlatan Gerald Lawress, CEO’larla Çay Sohbetleri Ekibine başarılarının sırrını da verdi: “Jumeirah Group şirket politikası olarak müşterisine asla hayır demez, mutlaka anlaşmaya varmak ister.” diyen Lawless, öğrencilerle güçlü iletişim kurmanın püf noktalarını da paylaştı.

 Sohbetin sonunda öğrencilerden gelen bir soru ile AB hakkındaki görüşlerini de paylaşan Lawlress; Türkiye’nin Avrupa Birliğine girmesini çok istediklerini ve Türkiye’nin bu birlikte olmamasının çok büyük bir hata olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

 Şimdiye kadar 150 civarında CEO ile görüşen öğrenciler, hiç bir kaynakta bulmayacakları bilgileri ve tavsiyeleri başarısını kanıtlamış liderlerin ağzından dinlemenin ve sohbetlerin samimi ortamı sayesinde merak ettikleri konuları CEO’lara rahatlıkla sorabilmenin kişisel gelişimlerine ve gelecek planlarının şekillenmesine çok büyük katkıları olduğunu vurguluyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version