Haberler

LACP’den Türk Telekom’a Platin ve Altın Ödül

Published

on

Türkiye’ye Değer dünyanın en iyi 5 iletişim projesinden biri oldu

Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt

Türk Telekom’un “Türkiye’ye Değer” sosyal sorumluluk projelerinden yararlanan gençlerin başarı hikayelerinin anlatıldığı “Türkiye’ye Değer Hikayeler” belgeseli, ABD merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından dünyanın en iyi beş iletişim projesi arasında gösterilerek platin ödül kazandı. Ayrıca, Türk Telekom’un daha sürdürülebilir bir şirket olmak adına iş süreçlerinde “Doğayla Dost İletişim” sloganıyla gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmalarının iletişimi de Altın Ödül’e layık görüldü.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, iletişim projeleri alanında dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından olan, ABD merkezli LACP (League of American Communications Professionals/Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi) Ödülleri’nde iki farklı projesiyle uluslararası iki ödül birden kazandı. Böylece Türk Telekom iletişim alanında kazandığı uluslararası ödüllere yenilerini eklemiş oldu.

Türk Telekom’un “Türkiye’ye Değer” sosyal sorumluluk projeleriyle hayatları değişen gençlerin kendi ağızlarından başarı hikayelerinin anlatıldığı “Türkiye’ye Değer Hikayeler” belgesel filmi LACP tarafından dünyanın en iyi beş iletişim projesinden biri olarak seçildi ve “Toplum İlişkileri” kategorisinde Platin Ödül almaya hak kazandı.
Türk Telekom’un sürdürülebilirlik dönüşümü stratejisi çerçevesinde gerçekleştirdiği iletişim çalışmaları da “Kurumsal/Organizasyonel İletişim” kategorisinde Altın Ödül kazandı.
LACP’den Türk Telekom’a Platin ve Altın Ödül
Türkiye’ye değer katmak amacıyla gerçekleştirilen kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin pek çok organizasyondan takdir görmesinden mutluluk duyduklarını belirten Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt şunları söyledi:

“Türk Telekom’un, 2011 yılında gerçekleştirdiği iki önemli iletişim projesiyle, dünyanın en saygın iletişim ödülleri arasında sayılan LACP’den büyük ödül almaya hak kazanması bizim için büyük bir gurur kaynağı. Türkiye çapında gerçekleştirdiğimiz ve yıllardır süre gelen Türkiye’ye Değer sosyal sorumluluk projelerimizin sonuçlarını, bu projelerden faydalanarak hayatlarına yeni bir yön veren ve bu sayede başarıyı yakalayan gençlerin anlatımıyla ‘Türkiye’ye Değer Hikayeler’ belgeselinde ortaya koyduk. Bizim için ayrı bir önemi olan, yıllardır verdiğimiz toplumsal hizmetlerin sonuçlarını somut bir şekilde görmemize imkan sağlayan bu projemizin LACP tarafından dünyanın en iyi beş iletişim projesi arasında sayılmasından onur duyduk. Aynı şekilde yalnızca şirketimiz ve ülkemiz için değil, üzerinde yaşadığımız gezegenin geleceği için ‘Doğayla Dost İletişim’ sloganıyla hayata geçirdiğimiz sürdürülebilirlik uygulamalarımızın iletişiminin de LACP tarafından Altın Ödül’e layık görülmesi, bu alanda atmış olduğumuz adımların sağlamlığı ve başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Türk Telekom olarak, uluslararası alanda aldığımız ödüllerimize yenilerini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

LACP’den yapılan açıklamada Türk Telekom’un başarısı ile ilgili şu yorumlarda bulunuldu:
“Bu yıl LACP Magellan ödüllerine 11 ülkeden 375’i aşkın başvuru gerçekleşti. Yoğun bir rekabetin yaşandığı başvurular arasında Türk Telekom, başvurduğu tüm kategorilerde projeleriyle dikkat çekti. ‘Türkiye’ye Değer Hikayeler’ projesi mesajlarının anlaşılırlığı ve yarattığı etki ile olağanüstü bir başarıya sahip. Türk Telekom’un şirket içinde gerçekleştirmiş olduğu sürdürülebilirlik dönüşümleri ise stratejik planlamadaki açıklığı ve uygulamadaki başarısı ile büyük beğeni kazanarak övgüye değer görüldü.”

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version