Haberler

Karel’e Tükmenistan’dan birincilik ödülü

Published

on

 Karel, Türkmenistan’ın önemli bilişim şirketlerinden “Bilim, Teknik ve İnovasyon Teknolojileri Fuarı ve Konferansı”nda Nokat Computor Economy Society tarafından yeni teknoloji ürünler ve çözümler alanında birincilik ödülüne layık görüldü. Ödül Karel’e Türkmenistan Bilişim Sektörüne sunduğu teknolojik yenilikler nedeniyle verildi. 

12 – 14 Haziran 2013 tarihleri arasında Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta Türkmenistan İlimler Akademisi ve Türkmenistan Ticaret Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen “Uluslararası Bilim, Teknik ve İnovasyon Teknolojileri Fuarı ve Konferansı”na katılan Karel ödülle geri döndü. Karel’in, Türkmenistan’daki distribütörü ülkenin en önemli bilişim şirketlerinden Nokat Computor Economy Society ile birlikte katıldıkları konferansta bilişim sektörüne sunduğu teknolojik yenilikler nedeniyle ödüle layık görüldü.

 

Konferansın kapanış töreninde gerçekleşen ödül töreninde ödülü teslim alan Karel 182 yerli ve yabancı firma arasında yapılan değerlendirme sonucunda birincilik ödülünün sahibi oldu.

 

Kazanılan ödül hakkında Karel BDT, Kuzey Afrika, Avrupa Bölgesi Uluslararası Satış Direktörü Metin Cebeci şunları söyledi:

 

“10 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiğimiz Türkmenistan’da gerek Türkmen gerekse Türk müteahhitlik şirketlerinin doğrudan üstlendikleri endüstri tesisleri, okul, hastane ve önemli kamu yapılarının anahtar teslimi projelerinde fiilen yer alıyoruz. Özellikle satış ve satış sonrası 7/24 teknik servis hizmetlerimiz Türkmenistan’da fark yaratan çalışmalar olarak örnek gösteriliyor. Avrupa’nın en büyük ilk üç, dünyanın en büyük 15 üreticisinden biri olarak, Türkmenistan’ın bilişim sektörüne yaptığımız katkıların takdir görmesi bizleri çok mutlu etti.”

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version