Haberler

Kâmil Koç Uşak seferleri başlıyor

Published

on

 

 

Ulaştırma sektörünün öncü firması Kâmil Koç, Uşak seferlerine başlıyor. Uşak’tan ilk Kâmil Koç otobüsü 27 Aralık 2013 Cuma günü kalkacak. İlk etapta Uşak’tan aralarında Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya, Samsun ve Trabzon’un da bulunduğu 14 ile sefer düzenlenecek. Uşak ile birlikte Kâmil Koç’un hizmet ağı 39 il, 193 ilçe ve 555 satış noktasına ulaşacak.

 

 

2013 yılında Orta ve Doğu Karadeniz’de hizmete açtığı hatlarla dikkat çeken Kâmil Koç, yeni sefer düzenlemeye başladığı illerin arasına Uşak’ı da ekledi. Uşak biletlerinin satışlarına başlayan Kâmil Koç, Uşak’tan ilk seferini 27 Aralık 2013 Cuma günü saat 13.30’da Uşak Otogarı’nda yapacağı açılış ile gerçekleştirecek.

Kâmil Koç ilk etapta Uşak’tan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya,  Konya, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’ye sefer düzenleyecek. Uşak ile birlikte Kâmil Koç’un hizmet ağı 39 il, 193 ilçe ve 555 satış noktasına ulaşıyor.

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan yüksek güvenlik ve konfor standartları ile Uşak’a hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

“Güvenlik ve kalite standartlarımızı yenilikçi bir anlayış ile sürekli geliştirirken hizmetlerimizi, Türkiye genelinde yaygınlaştırmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bu anlamda hızlı bir büyüme gösterdiğimiz 2013 yılı sona ermeden sefer düzenlediğimiz illere Uşak’ı eklemekten mutluyuz. Uşak’tan 14 ile seferlerimizde modern otobüslerimizle yolcularımıza, ‘yol arkadaşı’ olarak güzel, rahat bir yolculuk deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.’’

 

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version