Haberler

Japon Sanayi Makine İmalatçıları Derneği (JSIM) heyeti Hes Kablo’yu ziyaret etti

Published

on

 

Japon Ekonomi Ticaret ve Sanayi Bakanlığı’nın teşvikiyle Japon Sanayi Makine İmalatçıları Derneği (JSIM) üyelerinden oluşan bir heyet Hes Kablo’yu ziyaret etti.

Japon Ekonomi Ticaret ve Sanayi Bakanlığı’nın teşviki ile Japon Sanayi Makine İmalatçıları Derneği (JSIM) üyelerinden oluşan bir heyet Türkiye’nin en büyük kablo üreticisi olan Hes Kablo’yu ziyaret etti.

Heyet adına açıklama yapan Mitsubishi Heavy Industries Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Kazuo Tsukuda, Japon Ekonomi Bakanlığı’nın düzenlediği bir toplantıya katılmak üzere Türkiye’ye geldiklerini açıklayarak, “Buraya gelmişken birkaç firmayı ziyaret etmek istedik. Japonya’dan takip ettiğimiz kadarıyla Türk ekonomisi çok hızlı bir gelişme göstermektedir. Bizim medyamız Kayseri gibi şehirlerde hızlı gelişme gösteren firmalara ‘Anadolu Kaplanı’ tabirini kullanıyor” dedi. Hes Kablo’nun entegre tesislerini de ziyaret eden heyet Hes Kablo ürünlerini çok beğendiklerini ve böyle bir tesisi görmekten dolayı duydukları memnuniyeti de belirttiler.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version