Etkinlikler & Fuarlar

ISAF geleceğin persfektifi!

Published

on

18-21 Eylül 2014’te İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan ISAF Fuarı,  bu yıl 18. Kez düzenlenecek. İlk yılından itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan ISAF; bu yıl da 9, 10 ve 11. Hol’de yer alacak. Çalışmalarına yoğun olarak devam eden ISAF, 9. Hol’ün %90’ını, 10. Hol’ün %60 ını 11. Hol’ün ise %40 ını şimdiden doldurmuş durumda.

 

Düzenlendiği ilk yıldan itibaren çift haneli rakamlarla büyüyen ISAF Fuarı, bu yıl daha da geniş kitlelere hitap etmek için çalışmalarına hız verdi. Metrekare olarak 17.00’den 20.000 metrekareye, stand sayısını 306’dan 370 standa ve sergileyici firma sayısını 502’den 600 firmaya ulaştırmayı  hedefliyor. Geçen yıl ziyaretçi sayısında ciddi bir büyüme yaşayan ISAF, bu yılki hedef ziyaretçi sayısını 25.000’e, katılımcı ülke sayısını ise 65’e çıkartmayı planlıyor.

 

Yurtiçinde ve Yurtdışında Tanıtım Çalışmaları

ISAF Fuarı’nın  tanıtımı ve ziyaretçi çalışmaları için yurt içinde ve yurt dışında çeşitli çalışmalar yapılıyor. Yurtdışında sektörle ilgili, farklı ülkelerdeki temsilcilerimiz kanalıyla temsil edilen ülke ve bölgelerdeki  fuarlarımız duyurulmaya devam ediyor. Ürünlerin üretildiği ülkelerde ağırlıklı olarak sektör firmalarına, kullanıcı ve alıcı durumundaki ülkelerde hedef ziyaretçi kesimimize yönelik aktiviteler yapılıyor.

 

Yurtiçinde fuarı ilgilendiren sektör dernekleri, odaları, vakıfları, organize sanayi bölgeleri ile görüşmeler yapılmaya devam ediyor ve ortak çalışmalar yürütülüyor. Fuarla ilgili tanıtım faaliyetleri hakkında yoğun çalışmalarda bulunan ISAF, fuar tanıtımıyla ilgili pazarlama materyalleri oluşturuyor, sosyal medyada, dijital mecrada, aktif olarak yer alıyor.

 

 

 

ISAF Fuarı Sektöre Önemli Düzeyde Katkı Sağlıyor

Sektör firmaları ISAF’ta yeni teknolojilerini, ürünlerini tanıtmanın ve sergilemenin yanında, yeni dönem pazarlama materyallerini de ISAF ile eşzamanlı olarak hazırlamaktadır. Sektör firmaları, sektördeki varlıklarını, sektördeki pozisyonlarını ISAF’taki alanlarının büyüklüğü, kurulan standların farklılığı ve ihtişamı ile sergilemektedirler. Her geçen yıl, katılımcı firmaların en son teknolojilerini sergileyip, sektördeki yerlerini ve farklarını gösterdikleri bir platform olarak öne çıkması nedeniyle, ISAF; 2014 yılından itibaren geleceğin persfektifi sloganıyla yoluna devam etmektedir.

 

Sektördeki gelişmelerin, değişimlerin, ilerlemelerin takip edildiği; sektörde ürün ve hizmet sağlayanlar ile alıcılar ve kullanıcıların tartışmasız takip ettikleri tek etkinlik olma özelliğindeki ISAF, kapsadığı etkinliklerle, sektörün bilgi merkezi olma konumunu da her geçen yıl daha fazla belirginleştirmektedir.

 

 

Etkinlikler Hızla Artmaya Devam Ediyor

Düzenlediği etkinliklerle her yıl yoğun ilgi gören ISAF Fuarı etkinlik sayısını artırarak ziyaretçisini ve dinleyicisini memnun etmek için şimdiden çalışmalarına başladı. 2013 yılında 15 büyük etkinlik düzenleyen ISAF, bu yıl 20 büyük etkinliğe hazırlanıyor. Alanında uzman konuşmacılar ile gerçekleşen etkinliklerde daha fazla konuk ve dinleyici hedefleniyor.

 

Marmara Fuarcılık Hakkında

1999 yılında kurulmuş olan Marmara Tanıtım Fuarcılık, düzenlediği fuarların tamamını yurtiçinde uluslararası sektörel fuar kapsamında düzenlemektedir. Bu bağlamda yapmış olduğu tüm çalışmalar dünya genelinde etkiye sahiptir.

 

Marmara Fuarcılık, fuarını düzenlediği sektörlerle ilgili uluslararası özellikte yayınlar da hazırlamaktadır. Sektörle ilgili yayınlar, sektörü bilgilendirici, sektördeki ürünlerle ilgili dünyadaki yeni teknolojilerin anlatıldığı, farklı uygulamaların paylaşıldığı, sektörün her kesimine eşit mesafede duran özellikte hazırlanmaktadır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version